Begeleiding nodig?

Wil je een EIA-keurmerk aanvragen en heb je vragen? Vraag hulp! Wij bieden je onderstaande opties voor begeleiding. Soms kun je tips en feedback goed gebruiken in het EIA-certificeringsproces, of het nu om je eerste aanvraag, een verlenging of upgrade gaat.

Vraag een NOBCO-coach

Je kunt altijd een NOBCO-coach gratis en vrijblijvend om tips vragen over hoe zij hun EIA-aanvraag of -verlenging hebben gedaan. EIA-gecertificeerde NOBCO-coaches bij jou in de buurt zijn te vinden via Vind een coach.

Kom naar het EIA-atelier

Kijk of je een sessie van het EIA-atelier kunt bijwonen. Het EIA-atelier is een periodieke bijeenkomst, waarin wij je uitgebreid inlichten over het EIA-keurmerk en jij al je vragen kunt stellen. Het EIA-atelier is kosteloos. Kijk in onze agenda om te zien wanneer het volgende EIA-atelier is.

Vraag een EIA-mentor

Onze EIA-mentoren helpen je 1-op-1 met meer specifieke issues, die je als coach kunt tegenkomen als je het EIA-keurmerk wilt gaan halen. Mentoren zijn ervaren coaches met een EIA-keurmerk op Senior Practitioner- of Master Practitionerniveau. Een EIA-mentor is niet gratis, maar kost € 75,00 exclusief btw per uur. Klik hier voor meer informatie.