Verlenging EIA-keurmerk

Heb je al een EIA-keurmerk? Deze is 5 jaar geldig, waarna je jouw EIA-keurmerk kunt verlengen en/of upgraden. Je kunt je verlenging aanvragen via het DNVGL-Portal. Bij een verlenging kun je aantonen dat je (nog steeds) aan de EIA-eisen en richtlijnen voldoet.

In onderstaande tabel staan de eisen voor een verlenging van je EIA-keurmerk aangegeven per EIA-niveau.
Zo kun je als coach ook zien of je in aanmerking komt voor een upgrade van je EIA-keurmerk.

Foundation

Practitioner

Senior Practitioner

Master Practitioner

Coachuren over 5 jaar

50 uur

100 uur

100 uur

100 uur

Inter-/supervisie

1 uur per kwartaal

1 uur per kwartaal

1 uur per 35 coachuren

1 uur per 35 coachuren

Ontwikkeluren

50 uur

100 uur

100 uur

100 uur


Kosten verlenging

De kosten om jouw EIA-keurmerk te verlengen zijn € 210,- voor 5 jaar, ongeacht het niveau waarvoor je de verlenging aanvraagt.

Van dit bedrag gaat € 40,- per licentie naar EMCC. Het resterende bedrag is nodig voor de assessoren en het certificeringsbureau DNV GL om jouw verlengingsaanvraag te toetsen.

Ben je al toe aan een upgrade – hoger EIA-niveau?

We nodigen je graag uit te overwegen om een upgrade (hoger EIA-niveau) aan te vragen. Kijk of je kunt voldoen aan de voorwaarden voor een upgrade en vraag je vereniging inclusief een hoger niveau aan. Klik hier voor de Handleiding voor het aanvragen van een upgrade/verlenging.

Hoe verlengen?

In zowel de Handleiding EIA-verlenging als in het webinar op ons YouTubekanaal leiden we je door de verlengingsprocedure heen. Het portfolio dat je opbouwt voor je verlenging, leg je vast in de DNVGL-portal.

Zijn je vragen nog niet beantwoord? Neem dan contact op met ons certificeringsbureau DNV GL. Het certificeringsbureau is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot 15.00 uur