Maandag 11 december 2017

2018: Europees Coaching Congres in Nederland

Het jaarlijkse EMCC-congres komt naar Nederland! Van 11 tot en met 13 april 2018 zal Amsterdam het toneel zijn van de EMCC conferentie. Het programma belooft interessant, uitdagend en… toekomstgericht te worden.

Tijdens deze driedaagse kan je elke dag kiezen uit meerdere sessies die in verschillende werkvormen worden aangeboden. Zoek je verdieping? Bezoek dan een lezing. Behoefte aan verbreding of kennismaken met een onderwerp? Neem dan deel aan een workshop. Je kan volledig je eigen programma samenstellen. Elke dag kent een eigen vibe met pauzes, sessies en netwerkmomenten; je zit letterlijk niet stil en doet veel indrukken op.

Feedback over EMCC congres 2017: “Een heerlijk internationale ambiance. Een unieke belevenis om als professional kennis te maken met coachingsgedachtegoed uit andere landen. Ondanks de vele nationaliteiten heerst er een prettige en afwisselende sfeer van motivatie, kennismaken en uitwisselen van ervaring, kunde en wetenschap.”

Ben jij erbij?

Dit is jouw kans om in eigen land nieuwe internationale kennis op te doen en je netwerk te vergroten.
Coaches die zijn aangesloten bij de NOBCO krijgen flinke korting op dit congres en hoe eerder je boekt, hoe hoger de korting.

Via http://netherlands2018.emccconference.org kan je al een blik werpen op enkele sprekers en je inschrijven. Je bent van harte welkom!