Dinsdag 27 oktober 2020

NOBCO Awarenessmaand 2020

Er is veel gaande in de wereld. NOBCO als organisatie en de coaches van NOBCO kunnen ook maatschappelijk een steentje bijdragen. Immers, samen staan we sterk én een Pay it Forward attitude werkt opbouwend en bekrachtigend. Zo kunnen we samen bouwen aan (nieuw) perspectief.

Wat gaat NOBCO doen?
Vanaf de week van de werkstress (16 november) wordt de NOBCO Awarenessmaand georganiseerd. Na de week van de werkstress volgen nog 3 weken waarin een aparte stresssoort uitgediept wordt. Afgesloten wordt met een week van de 'empowerment' om na de behandeling van de diverse soorten stress ook als coach bekrachtigd, bewust en gesterkt 2020 af te sluiten en 2021 fris aan te kijken.

Thema’s
Dit zijn de thema's die aan bod komen: 'Werkstress', 'Informatiestress', 'Werk-privé balans stress', 'Covid-19stress' en de tegenhanger van stress; 'empowerment'.

Experts
En deze experts werken o.a. aan het programma mee: Witte Hoogendijk, Gijs Jansen, Carolien Hamming, Annemie Schuitemaker.

Wat krijg jij naast een heleboel relevante informatie?
Elke week een toolkit met een webinar, methodieken, tips en suggesties, daarnaast artikelen en zelfhulptips. Alles makkelijk in je mailbox.

Aanmelden kan vanaf nu:
Week 1 - Werkstress
Week 2 - Covid-19 stress
Week 3 – Social media / informatie stress
Week 4 – Werk/privé balans
Week 5 – Empowerment week

Ps. Voor NOBCO-coaches is deelname gratis. Niet NOBCO-aangesloten geïnteresseerden kunnen ook deelnemen. Dit is dan wel tegen betaling: €25,00 per week of €100,00 voor de gehele Awarenessmaand.