Donderdag 19 juli 2018

Kom naar de Coachdag

Ter ere van het feestelijke jubileumjaar, organiseert NOBCO samen met haar aangesloten coaches en Het Coachhuis de:

‘Kom naar de Coachdag’!

Dit vindt plaats op diverse locaties door heel Nederland op 28 september 2018. Coachees kunnen 45 minuten coaching door een NOBCO-coach boeken voor 15 euro. Deze investering gaat direct naar het goede doel UAF. Het UAF begeleidt vluchtelingen bij hun studie in het hoger onderwijs en het vinden van een baan die aansluit bij hun capaciteiten.

In 2013 organiseerde NOBCO de eerste ‘Kom naar de Coachdag’. Toen waren ruim 200 coaches op 39 locaties actief. Veel gehoorde reacties zijn samen te vatten als: ‘Een heel prettige, positieve ervaring’. Daarnaast heeft bijna 45% van de deelnemende coachees aangegeven een vervolgtraject te overwegen bij de coach waarmee tijdens de ‘Kom naar de Coachdag’ gesproken is. NOBCO kijkt terug op een succesvolle editie waardoor veel extra aandacht is ontstaan voor NOBCO-coaches en onze professie.

En dit jaar opnieuw bieden we mensen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te ervaren hoe het is om gecoacht te worden en wat het effect daarvan kan zijn. Een leuke manier voor bekendheid onder een breder publiek voor elke NOBCO-coach!

Schrijf je NU in als coach

Schrijf je NU in om een dagdeel of een hele dag te coachen op een vestiging van Het Coachhuis. En natuurlijk kunnen wandelcoaches ook deelnemen. Je start vanaf een van de deelnemende locaties of vanaf je eigen locatie.

De website is NU live om je als coach in te schrijven. Dat kan gemakkelijk door in te loggen op Mijn NOBCO op de NOBCO-website en dan te klikken op de rode knop 'Kom naar de Coachdag', of na inloggen deze link te volgen: https://komnaardecoachdag.nl/aanmelden/

Om extra aandacht te vragen voor interne coaching willen we dit jaar ook een aantal locaties in organisaties toevoegen. Wellicht ben jij interne coach en heeft jouw organisatie interesse om een dagdeel ruimte ter beschikking te stellen? Het is een mooie manier om binnen jouw organisatie de zichtbaarheid van coaching en de interne coaches te vergroten. Mail naar Else Baelde voor meer informatie (en de criteria) voor het aanmelden van een locatie bij een organisatie info@nobco.nl

De website staat sinds deze week live voor de coaches en vanaf begin augustus wordt over deze dag ook extern gecommuniceerd en kunnen coachees zich aanmelden. We zetten online media en offline media in om te communiceren en voorzien jou als NOBCO-coach, na je inschrijving voor deze dag, van marketing en PR-materiaal en tips en tools om dit te verspreiden en de (lokale) pers te bereiken.

Meer informatie of vragen?

Wees er snel bij en reserveer het dagdeel dat jij beschikbaar bent als coach, want vol = vol.

Vragen of een andere/eigen locatie aanmelden voor deze dag? Mail dan naar Else Baelde en Jacklin Goverde: info@nobco.nl