Vrijdag 12 februari 2021

Neem jij zitting in het NOBCO-EVENT COACHPANEL?

Wil jij de NOBCO-events naar een hoger plan tillen? En heb je zowel veel zin als ervaring om inhoudelijk en praktisch een bijdrage te leveren? Dan kun jij lid worden van het NOBCO-EVENT COACHPANEL!

NOBCO is namelijk op zoek naar leden voor ‘het NOBCO-Event Coachpanel’ - vrijwilligersfunctie

NOBCO organiseert op jaarbasis meerdere events, van kleine kennissessies en webinars tot grote NOBCO-events. Bij al deze events staat overdracht van kennis over coaching, mentoring en het inspireren van coaches centraal.

NOBCO wil het eventproces verder professionaliseren zodat aanbod en behoefte nog beter op elkaar kunnen worden afgestemd en diverse events echt voor en door NOBCO-coaches worden georganiseerd. Eén van de professionaliseringsslagen die we gaan maken is de oprichting van ‘het NOBCO-Event coachpanel’.

Dit panel vormt een klankbord- en adviesgroep voor NOBCO ten aanzien van de inhoudelijke invulling van de events. Van de panelleden wordt verwacht dat zij NOBCO kunnen adviseren met betrekking tot het jaaraanbod / de jaarplanning en inhoudelijke onderwerpen.

Het panel vergadert twee keer per jaar een dagdeel. Daarnaast kunnen individuele leden betrokken worden bij de organisatie van een evenement met een door hem of haar aangedragen onderwerp.

Korte profielschets leden NOBCO-Event Coachpanel:

  • Zijn coach én aangesloten bij NOBCO;
  • Hebben affiniteit en ervaring met het organiseren van events;
  • Kunnen verbinding leggen tussen live en online events;
  • Kunnen events zowel zien als contactmoment als kennisoverdracht;
  • Zijn van nature teamspelers;
  • Kunnen een duidelijke bijdrage leveren vanuit één of meerdere perspectieven (strategisch, vakoverstijgend, inhoudelijk, organisatorisch);
  • Hebben een behoorlijk netwerk in coachland en gelieerde vakgebieden.

Het NOBCO-Event Coachpanel werkt uiteraard niet alleen, maar samen met het bestuurslid Learning & Development en met het verenigingsbureau MOS (voor het organiseren van de events, secretariële ondersteuning en marketing & communicatie).

Vergoeding
Het betreft een vrijwilligersfunctie. NOBCO stelt voor de onkosten een bedrag van € 75, excl. BTW beschikbaar per bijgewoonde vergadering en natuurlijk kun je de eventuele reiskosten declareren.

Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Schouten, NOBCO project– en eventmanager binnen MOS, via email: activiteiten@nobco.nl.

Heb je belangstelling om zitting te nemen in het NOBCO-Event Coachpanel, stuur dan vóór 5 maart a.s. een email met daarin jouw motivatie en expertise naar info@nobco.nl, onder vermelding van ‘vacature lid NOBCO-Event Coachpanel’.