Aanvraagformulier PE-Vignet

Je kan het PE-Vignet aanvragen middels dit formulier. De kosten die gepaard gaan met een aanvraag voor het PE-Vignet zijn € 130,- (exclusief BTW) per aanvraag. Na ontvangst van de aanvraag ontvang je een factuur. De aanvraag wordt pas verder in behandeling genomen als de kosten zijn voldaan.

Voor alle duidelijkheid wijzen wij je erop dat de kosten worden gebruikt voor het administratief afhandelen en beoordelen van je aanvraag. Dit betekent dat als je aanvraag wordt afgewezen er geen restitutie van dit bedrag zal plaatsvinden. Wij raden je dan ook aan om vooraf goed te kijken naar de criteria, die de PE-commissie hanteert voor de beoordeling.

Voor opleidingen die bestaan uit verschillende modules die ook los te volgen zijn, dient per module het PE-Vignet te worden aangevraagd. Hiervoor gelden in bepaalde gevallen andere tarieven. Neem voor meer informatie daarover contact op met het secretariaat middels info@nobco.nl.

Let op! We raden je aan de benodigde gegevens bij het invullen paraat te hebben. Wanneer je onderstaand formulier invult, dient dit binnen 1,5 uur verzonden te worden. Als je het formulier langer open laat staan, bestaat de kans dat je bij verzending een foutmelding ontvangt en dan zal je de gegevens opnieuw moeten invullen en insturen.