06
okt

VEC bijeenkomst Professionele afstand of nabijheid? De executive coach zelf als instrument.

Bijeenkomst vaksectie
12:30 - 20:00
- Downloaden als iCal

Informatie

De vaksectie Executive Coaching van de NOBCO nodigt je hierbij van harte uit voor een workshop op 6 oktober 2022 met als titel:

Professionele afstand of nabijheid? De executive coach zelf als instrument.

In één van de intervisiegroepen van onze sectie kwam bovengenoemd onderwerp aan de orde. Dit bleek de aanleiding voor een waardevol gesprek over de rol van de coach in de relatie, hoe om te gaan met het thema afstand/nabijheid – kortom de verbinding in de relatie met je cliënt. De basis van wat wordt erkend als belangrijkste factor van resultaat in coaching. Geldt dit ook voor executive coaching?

Hierop doordenkend werd de idee geboren van een workshop waarbij het gaat om het inzetten van jouzelf als instrument in je werk. Hoe doe je dat, hoe vind je die voor jou en de cliënt passende professionele balans tussen afstand en nabijheid? Hoe houd je de verbinding in een effectieve coachrelatie, met je hoofd en met je hart, ook als het schuurt?

In het kader van de verdere professionalisering van de executive coach menen we dat deze bewustwording en de handvatten die je zult krijgen, bijdragen aan jouw mens-zijn, persoonlijke effectiviteit en daarmee jouw professionaliteit.

We gaan aan het werk met onszelf en wie we zijn, in een tweetal verdiepende workshops waarin wijzelf als instrument centraal staan. Als we op het niveau van de executive coach effectief willen zijn, moeten we er echt staan en iets brengen wat we ook onze cliënten mee willen geven: zorg voor onszelf in de verbinding met de ander, hoe zetten we dat in? Hoe werken afstand en nabijheid in de fysieke en psychologische context van de relatie?

Om ons hiervoor nieuwe inzichten en handvatten te bieden is het ons gelukt om Aalt Aalten en zijn dochter Daniëlle bereid te vinden twee verschillende workshops te verzorgen. Zij delen hun kennis en ervaring al jarenlang met teams en in leiderschapsprogramma’s.

Aalt werkt al sinds zijn 20e met de Aikido aanpak en brengt ons ruim 50 jaar ervaring in trainingen en levenslessen. Zijn dochter Daniëlle heeft filosofie gestudeerd en beoefent sinds haar 5e Aikido, zij werkt inmiddels 20 jaar hiermee en verzorgt samen met haar vader deze trainingen.

Aalt Danielle

De nadruk ligt op het echt ervaren. Het worden geen ‘luister- en schrijfsessies’ maar ervaringsgerichte workshops waarin er, zoals Aalt het omschrijft: “niets te ‘halen’ is maar vooral van alles te ervaren is”. Tussen beide workshops in en na afloop is er tijd om te reflecteren en/of je ervaring te delen met een collega. Advies is om makkelijk zittende kleding aan te doen.

We nodigen jullie van harte uit om dit samen met ons te beleven.

Het programma ziet er als volgt uit:
12.30-13.15 Inloop met koffie en thee
13.20-13.30 Introductie van het programma en de workshopleiders
13.30-15.00 Workshop ronde 1
15.00-15.30 Pauze en reflectiemoment
15.30-17.00 Workshop ronde 2
17.00-17.30 Reflectiemoment
17.15-18:00 Borrel met hapjes
18.00 Diner (voor degenen die zich opgeven)

Locatie
Conferentie Centrum Samaya
Hollendewagenweg 20
3985SG Werkhoven

NB: dit is een andere locatie dan die waar de laatste workshops plaatsvonden

Aanmelding
De kosten voor dit evenement bedragen € 45,- excl.. 21% BTW.
Doe je mee? Schrijf je dan tot 30 september 2022 in via de knop rechts bovenaan deze pagina.

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je verhinderd? Bij annulering na  30 september 17.00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 45,- excl. 21 % btw in rekening te brengen voor gemaakte administratiekosten.

Diner
Voor de mensen die het leuk vinden om nog even langer te blijven en collega’s te ontmoeten is er de gelegenheid om te dineren. De kok heeft een vegetarisch verrassingsmenu, de kosten hiervoor bedragen € 29,75.

Opgeven voor het diner kan tot en met 22 september 2022 ivm inkoop van de locatie. Je ontvangt na aanmelding voor deze bijeenkomst een mail van MOS Events waarin je de mogelijkheid krijgt om je op te geven voor diner.

 

 

 

Inschrijven

Schrijf je in voor deze bijeenkomst.


Alleen toegankelijk voor bij NOBCO aangesloten coaches.

Aansluiten bij NOBCO

Ben je al lid?

Log dan in om je in te schrijven.

Inloggen