26
sep

5-day sprint challenge naar EIA-certificering (voor NOBCO-coaches met een EQA-opleiding zonder EIA-certificering) - 26 t/m 30 september 2022

EIA-atelier
09:00 - 10:00
Online Downloaden als iCal

Informatie

Overgewaaid uit Engeland introduceert NOBCO in 2022 ook in Nederland de 5 Day Sprint Challenge (5DSC) voor coaches die hun European Individual Accreditation (EIA) willen behalen en een EQA-coachopleiding hebben gevolgd. De 5DSC is een intensieve, uitdagende en bovenal leuke manier om jouw voornemen om een EIA-certificering aan te vragen nu écht op te pakken. Vijf dagen achtereen, 1 uur per dag!

Nog maar een paar stappen
Met een certificaat van een EQA-coachopleiding op zak kom je in aanmerking voor vrijstellingen voor je EIA-aanvraag. Je hoeft de acht EIA-competenties niet meer aan te tonen, omdat die al tijdens je opleiding zijn getoetst.

Doe je je EIA-aanvraag binnen 2 jaar na het afronden van je EQA-opleiding, dan heb je ook vrijstelling van een leerjournaal en van een casestudie. Dat scheelt echt! Is het langer dan 2 jaar geleden dat je je EQA-opleiding afrondde, dan schrijf je wel een leerjournaal, maar je behoudt vrijstellingen van een casestudie en het aantonen van de competenties. Dus met EQA ben je in alle gevallen maar een paar stappen verwijderd van je individuele accreditatie. Voor die laatste stappen organiseren we de 5 Day Sprint Challenge. Doe je mee?

Wat houdt de 5DSC in
Tijdens de 5DSC kom je vijf achtereenvolgende dagen een uur online bij elkaar met een kleine groep coaches én een mentor. Samen neem je alle stappen en onderdelen van de EIA-aanvraag door. Aan het einde van de week weet je precies welk EIA-certificeringsniveau voor jou haalbaar is, wat je hiervoor nog moet doen en wanneer je je aanvraag kunt afronden. Kortom, je geeft een echte impuls aan jouw certificeringsvoornemen. En als je om de 5DSC-contacturen heen extra tijd inplant kun je in deze ene week je aanvraag zelfs helemaal compleet maken en indienen.

“Ik vond de 5DSC heel motiverend, omdat ik echt kon doorpakken met het compleet maken van mijn EIA-aanvraag. Vragen waarop ik stuitte kon ik direct stellen aan de mentor en het samen met andere coaches hieraan werken was fijn. We bemoedigden elkaar om door te zetten. Twee maanden na de sprint had ik mijn certificering op zak!”

Wanneer kun je mee sprinten
Voor 2022 heeft NOBCO drie sprintweken gepland:

  • 21 t/m 25 maart,
  • 13 t/m 17 juni,
  • 26 t/m 30 september.

In de sprintweek heb je elke werkdag een online meeting van 9 tot 10 uur met jouw mentor en sprintgroepje. Als je wilt kun je om de meetings heen extra tijd vrijmaken om zelf verder te werken aan het compleet maken van je portfolio. Dit is niet perse nodig.

Wat zijn de kosten
Deelname aan de 5DSC kost € 125,- exclusief btw.

Hiervoor ontvang je vijf dagen persoonlijke begeleiding tijdens de sprintweek én, wanneer je dat nodig hebt, begeleiding bij vragen die in de weken na de sprintweek nog bij je opkomen. Doel is dat je alles weet en begrijpt om een kansrijke aanvraag op het voor jou passende niveau in te dienen.

Let op: de kosten voor de certificering zelf zijn niet bij de 5DSC inbegrepen. Deze zijn voor initiële aanvragen:

 

EIA Foundation

EIA Practitioner

EIA Senior Practitioner

EIA Master Practitioner

Initiële EIA aanvraag met recent EQA-diploma

295 euro

399 euro

699 euro

799 euro

Initiële EIA aanvraag met EQA-diploma ouder dan 2 jaar

336 euro

434 euro

727 euro

825 euro

Deze kosten zijn voor de beoordeling van je aanvraag door certificeringsinstantie DNV en de assessoren van NOBCO, én voor EMCC, de uitgever van het EIA-keurmerk. Het keurmerk is vijf jaar geldig. De tarieven voor verlengingen en upgrades zijn lager en kun je terugvinden op de website van NOBCO, onder EIA-keurmerk.

Let op : Als je binnen drie maanden na je deelname aan de sprintchallenge je aanvraag compleet indient ontvang je 10% korting op de certificeringskosten.

Aanmelden
Wil jij werk maken van je certificering als coach en lijkt het je leuk om dat via deze sprint challenge aan te gaan? Meld je dan aan voor één van de drie sprintweken in 2022.
Als je bent ingelogd kan dat direct via deze pagina. Na jouw aanmelding ontvang je uiterlijk een week voor het online event een email met daarin meer praktische informatie over je deelname.
Op deze pagina is het mogelijk om je aan te melden voor de week van 26 t/m 30 september.

 Annuleringsvoorwaarden
Ben je 28 september onverhoopt verhinderd? Laat het ons zo snel mogelijk weten via e-mail

Afmelden kan tot op de dag zelf. Registratiegelden worden niet teruggestort en facturen worden niet gecrediteerd, maar bij afwezigheid kan op een ander moment meegedaan worden met de Sprint Challenge.


.

Inschrijven

Schrijf je in voor deze bijeenkomst.


Inschrijven voor deze bijeenkomst is niet (meer) mogelijk.