20
sep

KNAP discussiebijeenkomst ''Een succesvolle praktijk''

KNAP NOBCO
13:00 - 14:00
Online Downloaden als iCal

Informatie

KNAP discussiebijeenkomst succesvolle praktijk

Over deze discussiebijeenkomst

Je bent een succesvolle coach. Maar ondernemen is een ander vak. Hoe zit het met zaken als financiën, sales en marketing? Dát hoort ook allemaal bij een succesvolle praktijk!

Marketing gaat over het aantrekken van de juiste mensen of bedrijven. Dat kost tijd, energie en geld. Hoeveel steek je erin? Er zijn zoveel marketingmogelijkheden, het is soms lastig om te kiezen. Wat werkt het beste?

Als ze dan die 1e afspraak maken, lukt het dan makkelijk om ze als klant binnen te halen? Oftewel ben je goed in het verkopen van je aanbod? Veel coaches vinden het lastig om zichzelf te verkopen. Aan de andere kant wil je wel een goede boterham verdienen. Een interessant spanningsveld. Belangrijk is ook de financiële kant aan jouw praktijk. Het is belangrijk om overzicht en inzicht te hebben. Hou je onderaan de streep winst over?

Op 20 september focussen we ons daarop tijdens de KNAP discussiebijeenkomst ‘een succesvolle praktijk’. We hebben 3 experts uitgenodigd, Lisette Brattinga, Mariëtte Muller en Jeroen Lampe die ieder binnen hun eigen vakgebied, onder leiding van Arvid Buit, meepraten over de financiën, marketing en sales van je eigen praktijk. 

Reuze interessant en een sessie die je niet mag missen als je wilt groeien met jouw praktijk.

Over de panelleden

  • Lisette Brattinga is Business Coach & Partner voor ambitieuze coaches die succesvol willen worden met wat ze het allerliefste doen. Groeien in omzet, vrijheid én plezier. Met haar Business Groei Formule en Roadmap to Success heeft ze inmiddels honderden ondernemers geholpen om een bedrijf te bouwen dat zowel persoonlijke als financiële winst oplevert.

  • Mariëtte Muller is geldcoach en begeleidt vanuit het Cijferparadijs bewuste ondernemers op hun pad naar een financieel gezond bedrijf. 

  • Jeroen Lampe is de praktisch inspirerende business coach en auteur voor ondernemers. Sinds de verkoop van zijn bedrijf doet hij wat hij het liefst doet en al tientallen keren heeft gedaan: ondernemers stap voor stap groeien in klanten, tijd en energie. Zijn nieuwe boek, stap voor stap naar succesvol ondernemerschap, staat bomvol persoonlijke verhalen en vooral praktische tips. Hij is health nerd, bourgondiër, trotse vader van vier en woont in het groene Huizen.

Aanmelden
Schuif jij ook aan? Noteer 20 september in je agenda en meld je aan voor 19 september, 10:00 uur! Als je bent ingelogd kan dat direct via de NOBCO-website. Na jouw aanmelding ontvang je uiterlijk een week voor het online event een email met daarin meer praktische informatie over je deelname.

Kosten
€ 24,95 exclusief btw voor niet-leden. NOBCO-coaches gratis.

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je verhinderd? Bij annulering na maandag 19 september, 10:00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 15,- exclusief btw in rekening te brengen voor gemaakte administratiekosten.

We zien je graag online op 20 september 2022!

Schrijf je in voor deze bijeenkomst

* verplichte velden

Je gegevens

Je adresgegevens

Je contactgegevens

Inschrijven

Schrijf je in voor deze bijeenkomst.


Ben je al lid?

Log dan in om je in te schrijven.

Inloggen

Schrijf je in als gast voor deze bijeenkomst.

Inschrijven