27
sep

Online bijeenkomst ''Hoogsensitiviteit in coaching''

Online
15:00 - 16:30
Online Downloaden als iCal

Informatie

Webinar Hoogsensitiviteit 27 sep 22

Over dit webinar

Herken je het volgende type coachee? Iemand die snel overprikkeld raakt en geregeld last heeft van (werk)stress en overwhelm. Maar ook veel in zijn hoofd zit, perfectionistisch is en moeite heeft met grenzen aangeven. Kans bestaat dat deze coachee hoogsensitief is. Hoe kan je je coachee helpen om deze bijzondere eigenschap meer als een lust dan een last te ervaren?

In dit webinar wordt ingegaan op wat hoogsensitiviteit precies is en hoe je hoogsensitiviteit bij een coachee kunt herkennen en vaststellen. Je leert welke talenten en valkuilen ermee gepaard gaan en wat een hoogsensitief persoon nodig heeft om te floreren, zowel op werk als privé. Je krijgt handvatten om je coachee te ondersteunen bij het opstellen van een “persoonlijk prikkelplan”, waarmee je coachee leert om prikkels beter te managen. En misschien herken je hoogsensitiviteit ook wel bij jezelf en ontdek je hoe je dat als kracht kunt inzetten in je rol als coach.

Over de spreker 

Suzanne Nieuwenhuijs, winnares NOBTRA Young Talent Award 2021, is zelfstandig trainer en coach op persoonlijk leiderschap, werkgeluk en hoogsensitiviteit op de werkvloer.

Ze is ervan overtuigd dat je als professional zelf de regie kunt pakken en je eigen werkgeluk kunt vergroten; als voormalig jurist en Chief Happiness Officer bij de Rijksoverheid is zij daar het levende bewijs van. Met haar incompany workshops en trainingen versterkt ze het persoonlijk leiderschap van hoogsensitieve professionals en helpt zij hen het eigen werkgeluk te vergroten. Tegelijkertijd doorbreekt zij als ervaringsdeskundige het taboe rondom hoogsensitiviteit en creëert zij meer (h)erkenning van deze bijzondere eigenschap op de werkvloer én de daarmee gepaard gaande kwaliteiten en talenten. Zo wordt HSP een USP en worden organisaties daadwerkelijk meer divers en inclusiever.

Aanmelden
Schuif jij ook aan? Noteer 27 september in je agenda en meld je aan voor 26 september, 14:00 uur! Als je bent ingelogd kan dat direct via de NOBCO-website. Na jouw aanmelding ontvang je uiterlijk een week voor het online event een email met daarin meer praktische informatie over je deelname.

Kosten
€ 24,95 exclusief btw voor niet-leden. NOBCO-coaches gratis 

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je verhinderd? Bij annulering na maandag 26 september, 14:00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 15,- exclusief btw in rekening te brengen voor gemaakte administratiekosten.

We zien je graag online op 27 september 2022!

Schrijf je in voor deze bijeenkomst

* verplichte velden

Je gegevens

Je adresgegevens

Je contactgegevens

Inschrijven

Schrijf je in voor deze bijeenkomst.


Ben je al lid?

Log dan in om je in te schrijven.

Inloggen

Schrijf je in als gast voor deze bijeenkomst.

Inschrijven