13
jan

NOBCO Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

Main event
10:00 - 12:30
- Downloaden als iCal

Informatie

Nieuwjaarsbijeenkomst bannerNOBCO 2

2023 is voor NOBCO het jaar van het platform. We gaan in gesprek met belangrijke partijen die zich inzetten voor de ontwikkeling van het vakgebied en met partijen die zich samen met ons hard maken voor het welbevinden van mensen in de maatschappij. Welke kansen en mogelijkheden zijn er voor NOBCO? En hoe kunnen we samenwerken met onze partners en nieuwe partners. MIND US, zet zich in voor het welbevinden van jongeren. Hun directeur Frederieke Vriens is een van onze sprekers en neemt deel aan de discussie. Namens de werkgevers is Raymond Puts van AWVN aanwezig en zal delen wat de thema’s zijn waarop we op door kunnen praten met elkaar. Ook Irene Oerlemans, voorzitter van NVP zal haar bijdrage geven vanuit HR perspectief. Een bijeenkomst die je niet wilt missen als je mee wilt denken en mee wilt doen om ons vakgebied verder te ontwikkelen en samen het platform te ontwikkelen.

De datum voor de NOBCO Nieuwjaarsbijeenkomst 2023 staat vast: op vrijdag 13 januari 2023 hopen we jou te ontmoeten om het nieuwe NOBCO-jaar feestelijk in te luiden.
We beloven je dat het weer een inspirerende bijeenkomst wordt; de definitieve invulling maken we later bekend. Maar dit kunnen we alvast verklappen:

Datum:                                 13 januari 2023
Tijdstip:                                10.00 tot 12.30 uur
Locatie:                                De Apenheul
Bevestigde sprekers:      Frederieke Vriends, directeur van Mind Us
                                                Irene Oerlemans, partner & consultant bij Bunchmark en                                                                        voorzitter van de NVP, Netwerk voor HR Professionals
                                                Raymond Puts, algemeen directeur van werkgeversvereniging
                                                AWVN

Reserveer 13 januari in ieder geval alvast in je agenda of nog beter: schrijf je alvast in!

Over de sprekers (overzicht wordt nog aangevuld)

  • Irene Oerlemans

Foto-Irene-Oerlemans-1-150x150Irene is partner en consultant bij Bunchmark, innovatief HR Adviesbureau in Amsterdam. Zij ondersteunen groeibedrijven hun ambities waar te maken. Dat doen ze door innovatieve HR strategieën en instrumenten te ontwikkelen. De expertise van Irene spits zich toe op beoordelen en belonen, inrichtingsvraagstukken, functiewaardering en het ontwikkelen van people plannen op maat. Daarnaast is Irene sinds januari 2022 voorzitter van de NVP, Netwerk voor HR Professionals. Na een lange carrière in diverse generieke HR functies legt zij zich in deze rol toe op het verder uitbouwen van dit netwerk.

  • Frederieke Vriends

Frederieke Vriends portretIn 2021 startte Frederieke als kwartiermaker met de vraag ‘hoe kunnen we de mentale gezondheid van de jeugd verbeteren vanuit een landelijk programma?’ Dit resulteerde uiteindelijk in de oprichting van MIND Us.

Frederieke Vriends begon haar loopbaan als neuropsycholoog, maar ontdekte al snel dat ze gedreven was om vooral ook mee te werken aan het verbeteren van de zorg. Door haar ervaring in de consultancy en vervolgens als manager op diverse afdelingen binnen een Academisch Ziekenhuis, specialiseerde ze zich in het transformeren van zorg en welzijn.

Ze was een van de oprichters van Amsterdam Hacking Health en werkte als strategisch adviseur voor diverse landelijke programma’s geïnitieerd door het ministerie van Volksgezondheid.

In haar werk vindt Frederieke het belangrijk om altijd zo dicht mogelijk bij de jongeren en hun behoefte te staan. Dit is ook terug te zien in hoe MIND Us is georganiseerd; het is echt van, voor en door jongeren.

Inschrijven

Schrijf je in voor deze bijeenkomst.


Alleen toegankelijk voor bij NOBCO aangesloten coaches.

Aansluiten bij NOBCO

Ben je al lid?

Log dan in om je in te schrijven.

Inloggen