13
mrt

5 Day Sprint Challenge naar EIA-certificering (voor NOBCO coaches met een EQA opleiding zonder EIA certificering) - 13 t/m 17 maart 2023

EIA-atelier
09:00 - 10:00
Online Downloaden als iCal

Informatie

5 Day Sprint Challenge: Ondersteuning bij jouw EIA aanvraag

Een sprintweek voor coaches mét een EQA-coachopleiding

Het is je vast niet ontgaan dat in media veel berichten verschijnen over de wildgroei aan coaches en de roep om de kwaliteit van coaching aantoonbaar te maken. NOBCO heeft hier een internationaal erkend keurmerk voor: EIA-certificering. EIA staat voor European Individual Accreditation, en is inmiddels wereldwijd erkend als hét kwaliteitskeurmerk voor coaches.

Met een EIA-certificering laat je aan de markt zien dat jij garant staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo draag je bij aan de professionalisering van het coachvak. En zet je een prachtige stap in je persoonlijke ontwikkeling als coach.

Wil jij jouw individuele EIA-certificering behalen en doe je dit graag met wat begeleiding? Dan is de 5 Day Sprint Challenge wellicht iets voor jou.

Voor wie is de 5 Day Sprint Challenge
De 5DSC is een speciaal programma voor coaches die hun EIA willen behalen en die een EQA-geaccrediteerde coachopleiding hebben gevolgd. De EQA-coachopleiding biedt hen vrijstellingen bij hun EIA-aanvraag, waardoor een EIA-aanvraag minder werk is. De 5DSC is een intensieve, uitdagende en leuke manier om jouw voornemen om een EIA aan te vragen nu écht op te pakken. Vijf dagen achteraan, één uur per dag online!

Heb je géén EQA-geaccrediteerde coachopleiding gevolgd? Dan heb je géén vrijstellingen voor je EIA-aanvraag als coach. Voor jou biedt NOBCO dit jaar voor het eerst de 5 Day Trail Challenge aan. Vijf keer 90 minuten online, verdeeld over 9 weken. In de agenda zie je wanneer de Trails plaatsvinden en kun je je hiervoor aanmelden.

Wat houdt de 5 Day Sprint Challenge in
Tijdens de 5DSC kom je vijf achtereenvolgende dagen van 9:00 tot 10:00 uur online bij elkaar met een kleine groep coaches én een vast begeleider. Samen neem je alle stappen en onderdelen van een EIA-aanvraag door. Aan het einde van de week weet je precies welk EIA-certificeringsniveau voor jou haalbaar is, wat je hiervoor nog moet doen en wanneer je je aanvraag kunt afronden. Kortom, je geeft een echte impuls aan jouw certificeringsaanvraag.

De ervaringen van de deelnemers aan de eerste sprintwerken in 2022 waren positief. Een greep uit hun reacties:

‘Inspirerend, gestructureerde opbouw’

‘Heel waardevol en fijne begeleiding. Heb nu de handvatten echt te gaan certificeren.’

‘Duidelijkheid - verbinding – inspirerend’

‘Van een hele brij naar structuur van het EIA proces, ik weet nu beter hoe te reflecteren en heb meer inzicht gekregen in mijn handelen en ook mijn ontwikkelpunten.’

Meer ervaringen van coaches die hebben meegedaan aan de eerste 5 Day Sprint Challenge lees je hier: https://www.nobco.nl/nieuws/ervaringen-van-nederlands-eerste-5-day-sprint-challenge.

Wanneer kun je meedoen
In 2023 zijn er twee 5 Day Sprint Challenges gepland:

  • 13 t/m 17 maart;
  • 25 t/m 29 september.

In deze week heb je elke werkdag van 9.00 tot 10.00 uur een online meeting met jouw sprintgroep. Het is handig als je in deze week wat extra tijd inplant om meteen aan je portfolio te werken.

Investering
Deelname aan de 5DSC kost € 125,- exclusief BTW. Na aanmelding ontvang je een factuur.

Hiervoor ontvang je begeleiding tijdens de sprintweek én, wanneer je dat nodig hebt, begeleiding bij vragen in de weken daarna. Doel is dat je alles weet en begrijpt om een kansrijke EIA-aanvraag op het voor jou passende niveau in te winnen.

Let op: De tarieven voor de certificering zelf zijn niet bij de 5DSC inbegrepen. Deze zijn voor initiële aanvragen:

 

EIA Foundation

EIA Practitioner

EIA Senior Practitioner

EIA Master Practitioner

Initiële EIA aanvraag met recent EQA-diploma

295 euro

399 euro

699 euro

799 euro

Initiële EIA aanvraag met EQA-diploma ouder dan 2 jaar

336 euro

434 euro

727 euro

825 euro

Deze tarieven zijn bedoeld voor de kosten van EMCC Global, de uitgever van het keurmerk waarvan NOBCO licentiehouder is; voor de begeleiding door  certificeringsinstantie DNV (portal, nominale toetsing) en voor een vergoeding aan EIA-assessorenHet keurmerk is vijf jaar geldig. De tarieven voor verlengingen en upgrades zijn lager en kun je terugvinden op de website van NOBCO.  

Let op: Als je binnen 6 maanden na deelname aan de 5DSC je aanvraag compleet indient, ontvang je 10% korting op het certificeringstarief.

Aanmelden
Wil jij werk maken van je certificering als coach en heb je zin  om dat via deelname aan een 5DSC te doen? Meld je dan aan voor één van de sprintweken in 2023. Als je bent ingelogd kan dat direct op deze pagina voor de week van 13 t/m 17 maart.

Voor de sprintweek van 25 t/m 29 september: [klik hier]

Na je aanmelding ontvang je uiterlijk een week voor het online event een mail met meer informatie.

Annuleringsvoorwaarden
Heb je je aangemeld en ben je toch onverwacht verhinderd? Je kunt je tot twee weken voor de start [per mail] afmelden. Wanneer je daarna annuleert, ontvang je de deelnamekosten niet retour. Wel heb je dan de mogelijkheid om aan een volgende sprintweek mee te doen. 
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of ander onvoorziene situaties.

Inschrijven

Schrijf je in voor deze bijeenkomst.


Alleen toegankelijk voor bij NOBCO aangesloten coaches.

Aansluiten bij NOBCO

Ben je al lid?

Log dan in om je in te schrijven.

Inloggen