EIA-mentoren

Je kunt als coach een EIA-mentor inhuren bij het halen van je EIA-keurmerk, of bij het upgraden naar een hoger niveau EIA-keurmerk. Dit is een goed idee als je tegen vragen of issues aanloopt in jouw certificeringsproces.

Een EIA-mentor inhuren is ook een goed idee als je een coachopleiding hebt gevolgd zonder EQA-keurmerk. In gesprek ga je bekijken wat de mogelijkheden en acties zijn om toch een EIA-keurmerk te halen.

EIA-mentoren zijn zeer ervaren collega-coaches die jou helpen om jouw reflectievermogen te vergroten. Deze interne mentoren begeleiden jou om verdiepend te leren (met gebruik van de 4 niveaus van reflectie van EIA). Zo krijg je beter zicht op je ontwikkelpunten en op wat ervoor nodig is om je EIA-aanvraag (of upgrade) krachtig te onderbouwen.

Aan de inzet van een EIA-mentor zijn kosten verbonden. Je betaalt € 75,- per uur exclusief btw, rechtstreeks aan de EIA-mentor. NOBCO staat buiten deze dienstverlening en faciliteert alleen de totstandkoming van het contact. Klik hier voor het overzicht van onze EIA-mentoren en voor meer informatie.