Social media

NOBCO maakt al jaren gebruik van social mediakanalen zoals Twitter, LinkedIn en Youtube.

NOBCO op Twitter

Via het Twitteraccount van NOBCO brengen wij nieuws over NOBCO en andere belangrijke ontwikkelingen binnen de coachbranche als eerste naar buiten. Een must voor iedereen die geïnteresseerd is in coaching als professie. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuws, activiteiten, tips en onderzoek over coaching?

Volg NOBCO dan vanaf vandaag op Twitter via @NOBCO

NOBCO-LinkedIngroepen

Om de interactie te bevorderen met partijen binnen de coachbranche en iedereen, die op professionele wijze bezig is met coaching, zijn er twee LinkedIngroepen:

  • 'Coaching als Professie' is een open LinkedIngroep voor iedereen die professioneel bezig is met coaching. Coaches, opleiders, inkopers, opdrachtgevers, studenten, onderzoekers en verder iedereen die geïnteresseerd is in coaching als professie is hier welkom voor het uitwisselen van kennis, ervaring, meningen en ideeën. Word lid van deze LinkedIngroep via: https://www.linkedin.com/groups/3621793
  • 'Beroepscoaches' | https://www.linkedin.com/groups/3621936 is de LinkedIngroep voor coaches die aangesloten zijn bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Dit is een actief netwerk van professionele coaches waarin kennis, nieuws en informatie wordt gedeeld en uitgewisseld. Lid worden van deze LinkedIngroep kan alleen via een mailverzoek met daarin jouw NOBCO-aansluitnummer.

NOBCO-YouTubekanaal

Het NOBCO-YouTubekanaal is opgezet om NOBCO-activiteiten goed in beeld te brengen. Als je bijvoorbeeld niet bij één van onze activiteiten aanwezig kunt zijn, krijg je dankzij de filmpjes op ons YouTubekanaal alsnog een impressie krijgen van deze activiteiten. Klik op onderstaande link om lid te worden van ons YouTubekanaal.

https://www.youtube.com/user/Beroepscoaches

NOBCO-Instagram

Sinds kort heeft NOBCO ook Instagram: https://www.instagram.com/nobco_coach/

NOBCO-Facebook

De Facebook pagina van NOBCO is via deze link te bereiken: https://www.facebook.com/Nederlandse-Orde-van-Beroepscoaches-NOBCO-1976783739243921/