Mentoren

Je kunt als coach een mentor inhuren bij het halen van je EIA-keurmerk, of bij het upgraden naar een hoger niveau EIA-keurmerk. Dit is een goed idee als je tegen vragen of issues aanloopt in jouw certificeringsproces.

Een mentor inhuren is ook een goed idee als je een coachopleiding hebt gevolgd zonder EQA-keurmerk. In gesprek ga je bekijken wat de mogelijkheden en acties zijn om toch een EIA-keurmerk te halen.

EIA-mentoren zijn zeer ervaren collega-coaches die jou helpen om jouw reflectievermogen te vergroten. Deze interne mentoren begeleiden jou om verdiepend te leren (met gebruik van de 4 niveaus van reflectie van EIA). Zo krijg je beter zicht op je ontwikkelpunten en op wat ervoor nodig is om je EIA-aanvraag (of upgrade) krachtig te onderbouwen.

Aan de inzet van een mentor zijn kosten verbonden. Je betaalt € 75,- per uur exclusief btw, rechtstreeks aan de mentor. NOBCO staat buiten deze dienstverlening en faciliteert alleen de totstandkoming van het contact. Klik hier voor het overzicht van onze mentoren en voor meer informatie.