21 juni: Zomerevent Vaksectie NatuurCoaching; een inspirerend begin van je zomer!

21 juni: Zomerevent Vaksectie NatuurCoaching; een inspirerend begin van je zomer!

zaterdag 19 mei 2018

Met een bijzondere presentatie van gastspreker Reinier van den Berg (o.a. bekend van RTL Weer) en diverse workshops en buitenactiviteiten midden op de Veluwe (omgeving Apeldoorn). Laat je inspireren door de natuur én de natuurcoaches en meld je snel aan!

De Vaksectie NatuurCoaching nieuwe stijl organiseert bij de start van de zomer op 21 juni een verrassend en inspirerend event gebaseerd op het thema ‘NATUUR’.

Programma

In de ochtend komt een inspirerende gastspreker, Reinier van den Berg (onder andere bekend van RTL weer, tornadojager en poolreiziger), met een bijzondere presentatie over natuur. Als reiziger naar de extreemste gebieden van deze aarde vertelt Reinier over veranderingen in de natuur. Dit in relatie tot het gedrag van de mens.

In de middag staan er diverse workshops en buitenactiviteiten gepland waarbij de relatie tussen natuur, dieren en mensen centraal staat. Uiteraard wordt hierbij de verbinding gelegd met methodieken die je als coach kunt inzetten:

  • Workshop Natuurcoaching
  • Workshop Vuur
  • Workshop Moestuincoaching
  • Workshop Paardencoaching
  • Workshop Wandelcoaching in de natuur (wandelend je dromen realiseren)
  • Workshop Wandelcoaching (vitaliteit, stressmanagement en coaching buiten de 4 muren)

Kosten en aanmelden

€95,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis

De locatie voor het zomerevent ligt midden op de Veluwe in de omgeving van Apeldoorn.

Ben jij nieuwsgierig geworden? En wil jij je laten inspireren door de natuur én onze natuurcoaches? Meld je dan snel aan! Het aantal deelnemers is gelimiteerd. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.