Aankondiging leden Raad van Toezicht

vrijdag 22 april 2022

Met plezier en trots maken we bekend dat de leden van de Raad van Toezicht (RvT) bekend zijn.

Jeanine Holscher is beoogd voorzitter en Ton Horn, Hermien Hendrikx en Alexander Baas zijn de beoogde leden. Binnenkort zullen we hen uitgebreid aan jullie voorstellen. Via LinkedIn kun je vast een indruk krijgen. Wij zijn blij met de kennis en kunde die ze brengen én hun commitment om zich in te zetten voor NOBCO. Vanaf 1 juli a.s. zullen zij hun functie bekleden.

Na een intensief traject, waarbij we ondersteund werden door Crown Gillmore, twee assessoren van NOBCO en Ron Adelaar van de Raad van Advies hebben we gezamenlijk een keuze gemaakt. Belangrijke leidraad voor de samenstelling van de RvT is de strategische uitdaging waar we voor staan: externe positionering van NOBCO en het coachvak, binding van de community en de groei van de organisatie faciliteren. Daarbij is ervaring met toezichthouden belangrijk om de rollen tussen RvT en bestuur zuiver te houden.

Met het installeren van een RvT zetten we als organisatie de volgende stap in professionalisering en halen we relevante kennis, kunde en netwerk in huis. Tegelijk blijft het NOBCO-bestuur verantwoordelijk voor het besturen, de strategie en de borging van kennis en kunde op gebied van coaching. De RvT wordt ons klankbord op de genoemde uitdagingen en toezichthouder.

We kijken uit naar de samenwerking en hebben vertrouwen dat we met deze stap NOBCO versterken.

Hartelijke groet van het bestuur