Activeer je PZO-account als onderdeel van je aansluiting bij NOBCO

woensdag 24 mei 2023

Met jouw aansluiting bij NOBCO kun je vanaf nu, zonder extra kosten, toegang krijgen tot de PZO-academy, kennisbank, helpdesk voor ondernemers en kortingen op diverse diensten en producten voor ondernemers.

PZO is de vereniging van, voor en door zelfstandig ondernemers. Zij zorgen niet alleen voor de lobby voor zelfstandig ondernemers in de politiek, zij helpen de aangesloten ondernemers ook met hun kennis en kunde op het gebied van ondernemen. 

NOBCO steunt PZO al diverse jaren en heeft nu voor alle aangeslotenen een collectief lidmaatschap waardoor jij gratis gebruik kunt maken van de PZO-voordelen. Samen met PZO willen we jou hiermee helpen met het wegnemen van belemmeringen op de weg die jij als zelfstandige ondervindt op het gebied van wet- en regelgeving. 

Maak dus nog meer gebruik van je aansluiting bij NOBCO door je bij PZO aan te melden.  Omdat we jouw gegevens zoveel mogelijk willen beschermen vragen wij je om je zelf aan te melden, zodat je precies weet welke informatie van jou gedeeld is. Klik hier voor je activatie van PZO.

Veel plezier!