Dinsdag 26 juni: 'Geestelijke Hygiëne en mentale lenigheid: it’s all-in the mind', door drs. Rogier A. Huffnagel

Dinsdag 26 juni: 'Geestelijke Hygiëne en mentale lenigheid: it’s all-in the mind', door drs. Rogier A. Huffnagel

dinsdag 05 juni 2018

Wie wij zijn en hoe wij tegen onszelf en de wereld aankijken wordt bepaald door ons denken en de wijze waarop wij betekenis geven. Zo ook of wij succesvol, vervuld en gelukkig door het leven gaan of niet.

Datum: dinsdag 26 juni
Locatie: Utrecht
Tijd: 15.00-18.30 uur

Wie wij zijn en hoe wij tegen onszelf en de wereld aankijken wordt bepaald door ons denken en de wijze waarop wij betekenis geven. Zo ook of wij succesvol, vervuld en gelukkig door het leven gaan of niet. Wij hebben zelf de sleutel in handen om onszelf te ontsluiten, persoonlijk en professioneel. Het draait om ons vermogen om te reflecteren op wie we zijn. Hierbij speelt de vraag of wijzelf als coach de reflectie vertegenwoordigen die wij bij onze cliënten willen realiseren.

In deze bijeenkomst zijn wij zelf het onderwerp van onderzoek. We reflecteren op onszelf en de aard van ons bewustzijn en denken. Wie wij zijn vormt immers de motivatie van ons handelen en met ons handelen creëren we ons leven. Hierin zijn we vrij en als we ons hiervan bewust worden geeft dat ruimte en kracht. Het draait om de wijze waarop wij onszelf en ons verhaal duiden. Hoe wij met onze talenten woekeren en wat ons eventueel weerhoudt ons verlangen succesvol te leven. We kunnen de vaardigheid ontwikkelen om ons te bevrijden van belemmerende overtuigingen en mentaal ‘lenig’ te worden, een kwestie van ‘geestelijke hygiëne’. Het resultaat is zelfinzicht en vrij zijn. Inspiratie tot nieuwe stappen in ons leven vanuit innerlijk leiderschap, persoonlijk en professioneel.

Over de spreker: drs. Rogier A. Huffnagel

Zijn wieg stond in Athene en zijn jeugd bracht hij door in Zuid-Amerika, Afrika en later in Nederland. Hij studeerde Westerse en Indische filosofie en had een internationale carrière in het financiële bedrijfsleven, waaronder in China. Hij leerde al jong om te gaan met veranderingen en ontwikkelde daardoor lenigheid van geest.

Al meer dan vijftien jaar begeleidt Rogier als executive coach professionals en executives, met als motto ‘de hele mens in de professie’. Naast zijn eigen praktijk was hij vijf jaar voorzitter van de raad van bestuur van een groot landelijk loopbaanbureau en voorzitter van de brancheorganisatie Nobol.

Zijn individuele en team coaching en zijn vele masterclasses en summerschools staan in het teke*n van zelfonderzoek en het vergroten van mentale lenigheid. Hij inspireert mensen om te excelleren door inzicht in zichzelf te ontwikkelen en zich te bevrijden van belemmerende overtuigingen. Zijn maatschappelijke leven wisselt hij af met retraites in India. Hij begeleidt transities en is klankbord, adviseur en vriend voor mens en organisatie (www.rogierhuffnagel.com).

Kosten

€ 95,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis

Aanmelden