Genomineerden NOBCO Quality Award 2022 bekend

dinsdag 18 oktober 2022

NOBCO feliciteert Judith Budde, Martin Heynen en Ien van der Pol met hun kandidatuur voor de NOBCO Quality Award 2022!

NOBCO vindt het belangrijk om personen of organisaties in de ‘spotlights’ te zetten, die op een buitengewone manier bijdragen aan de professionalisering van het coachvak. Ook dit jaar is aan de NOBCO-coach community gevraagd welke mensen zij zouden willen nomineren voor de NOBCO Quality Award. Uit de voordracht is een mooie lijst met namen gekomen. Inmiddels heeft de jury zijn eerste beraad gehouden en zijn drie mensen geselecteerd die voor de NQA 2022 in aanmerking komen.

De onafhankelijke jury bestaat uit winnaars van de NQA uit eerdere jaren: 

Yvonne Burger, NQA-winnaar 2018 (voorzitter) 
Alexander Vreede, NQA-winnaar 2019 
Marijke Lingsma, NQA-winnaar 2020

De drie kandidaten voor de NQA 2022 worden in december gepresenteerd in het NOBCO E-magazine. De jury zal op grond van alle beschikbare informatie een onderbouwde keuze maken wie van de drie de prijs in ontvangst mag nemen. De uitreiking vindt plaats op 13 januari 2023, tijdens het Nieuwjaarsevent van NOBCO. Dan vieren we ook het 20-jarig bestaan van NOBCO. Ben jij erbij?

Over de NOBCO Quality Award

Om personen of organisaties die op een buitengewone manier bijdragen aan de professionalisering van het coachvak te eren, is sinds 2016 de ‘NOBCO Quality Award’ (NQA) ingesteld. Het gaat om betrokken, bevlogen mensen die een ongelofelijke berg tijd en energie steken in onderzoek, ideeën ontwikkelen voor het vak en bijdragen aan de zichtbaarheid van professionele coaching in de maatschappij. Zonder hen zou het coachvak in Nederland zich niet zo ver ontwikkeld hebben als waar het nu staat. 

Meer informatie vind je op: https://www.nobco.nl/nobco-quality-award