NOBCO Awarenessmaand 2020

NOBCO Awarenessmaand 2020

donderdag 29 oktober 2020

Er is veel gaande in de wereld. NOBCO als organisatie en de coaches van NOBCO kunnen ook maatschappelijk een steentje bijdragen. Immers, samen staan we sterk én een Pay it Forward attitude werkt opbouwend en bekrachtigend. Zo kunnen we samen bouwen aan (nieuw) perspectief.

Het zijn bijzondere tijden. Met spanning en onzekerheid. Stress ervaart ieder mens anders en heeft verschillende oorzaken. Wat de reden van stress ook is, het heeft een enorme impact op het dagelijkse functioneren en de inzetbaarheid van medewerkers.
NOBCO wil, als organisatie en samen met de coaches van NOBCO, graag maatschappelijk een steentje bijdragen door steun te bieden bij stresshulpvragen, zodat mensen de balans kunnen vinden en weer grip op hun leven krijgen.

NOBCO Awarenessmaand
Op maandag 16 november is de NOBCO Awarenessmaand gestart. Een maand die helemaal in het teken staat van Stress. Vier weken lang besteden we elke week aandacht aan één van de stressoren: ‘Werkstress', 'Covid-19stress' 'Informatiestress', 'Werk-privé balans stress', en in de laatste week (van 14 t/m 18 december) de tegenhanger van stress: 'Empowerment'. We informeren coaches en geïnteresseerden hier wekelijks over via nieuwsbrieven, webinars, artikelen en social media.

Deelnemen aan een webinar en/of informatie over de verschillende stressoren rechtstreeks in je mailbox?
Ga direct naar:

Week 5 – Empowerment week

Ps. Voor NOBCO-coaches is deelname gratis. Niet NOBCO-aangesloten geïnteresseerden kunnen ook deelnemen. Dit is dan wel tegen betaling: €25,00 per week of €100,00 voor de gehele Awarenessmaand.

Terugblik op Awarenessmaand 2020
Werkstress (16 t/m 20 november 2020). Verzamelde informatie en interviews met betrekking tot werkstress vind je hier.
Covid-19 stress (23 t/m 27 november 2020) alle verzamelde informatie over stress als gevolg van Covid-19 vind je hier.
Sociale Media | Informatiestress (30 november t/m 4 december) over informatiestress schreven we een artikel en hebben we alle verzamelde informatie voor je op een rij gezet. Je leest het hier
Werk-privébalans stress (7 t/m 11 december): informatie over werk-privébalans stress vind je hier

Ploegmaten
Zijn supporters van onze ambitie om zoveel mogelijk mensen de komende maand te bereiken en te informeren over stress, de verschillende stressoren en hoe coaching een oplossing kan bieden.

Een Ploegmaat verspreidt informatie en uitingen over de Awarenessmaand in het eigen netwerk en/of deelt op een aantrekkelijke manier, interessante en relevante kennis of producten over stress met ons.

Maak kennis met onze Ploegmaten

Wil jouw organisatie bij NOBCO Awarenessmaand aanhaken als Ploegmaat of ken je een organisatie die dat wil? We komen graag in contact via activiteiten@nobco.nl