NOBCO Coach Radio zoekt redacteuren

woensdag 22 maart 2023

Coach Radio is een zeer succesvol podcast concept, inhouse gemaakt en geproduceerd door NOBCO. Uitzendingen kunnen rekenen op ruim 10.000 luisteraars en daarmee vormen we een belangrijke informatiebron voor coaches binnen- en buiten NOBCO.

Nu we ruim twee jaar actief zijn, willen we onze activiteiten uitbreiden én professionaliseren. En daarom zoeken we jou! We bouwen een gloednieuwe redactie, die onder andere de volgende verantwoordelijkheden zal krijgen:

  • Onderwerpen en thema’s voor uitzendingen bedenken (aan de hand van hetgeen leeft in de coach-community)
  • Gasten selecteren, benaderen en vooraf preppen
  • Praktische planning doornemen en het uitzendingsscript opstellen/communiceren
  • Afstemming met de presentator van dienst en diegene voorbereiden op de gasten die aanschuiven
  • Contact met uitgeverijen rondom nieuwe boeken
  • Bijdragen aan boekenreviews en boekscores voor onze recensent
  • Én voorzover je ambitie strekt, actief een bijdrage leveren in uitzendingen en aanwezig zijn in de studio voor het ontvangen en begeleiden van gasten

Dus: ben jij jong van geest, modern van aard en ontzettend productief? Iemand met gevoel én kijk op het coach-vakgebied, kritisch en actief? Goed genesteld in ons NOBCO netwerk en met genoeg sensitiviteit om aan te voelen wat leeft en speelt? Dan zoeken we jou, en kunnen niet wachten om je mailtje te lezen. 

Uit de ingezonden mails selecteren we drie kandidaten die we uitnodigen in Zwolle om ons te ontmoeten. Aldaar vormen we een nieuwe redactie en zullen samen werken aan prachtige nieuwe podcast-content!

En ja: al jouw creatieve input, gekke ideetjes en pogingen worden serieus genomen en waarschijnlijk ook meteen getest! 

Stuur jouw reactie naar podcast@nobco.nl.