NOBCO collectief lid van PZO

woensdag 25 januari 2023

PZO is een vereniging van, voor en door zelfstandig ondernemers en helpt in ondernemerschap. Via NOBCO kun je al langere tijd met een flinke korting lid worden van PZO. Sinds dit jaar zijn we niet alleen lid van PZO om de lobby voor zelfstandig ondernemers te ondersteunen, maar ontsluiten we via het collectief lidmaatschap alle kennis, kunde en ledenvoordelen van PZO voor iedereen die bij NOBCO is aangesloten. Zo helpen we met het wegnemen van alle belemmeringen op de weg die jij als zelfstandige ondernemer ondervindt op het gebied van wet- en regelgeving en heb je nog meer voordeel van je NOBCO-aansluiting.

Tot 2022 diende je individueel aan te geven of je lid wilde worden van PZO en kreeg je via NOBCO een flinke korting. Door het nieuwe collectieve lidmaatschap kunnen binnenkort alle aangeslotenen van NOBCO – binnen de reguliere aansluitbijdrage - gebruik maken van de kennisbank, de PZO Academy, de helpdesk voor ondernemers en kortingen op diverse diensten of producten voor ondernemers. Deze varieren van adviezen over het opmaken van offertes, uurtarieven of verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid tot trainingen over o.a. projectmanagement of  social selling. En er is nog veel meer! Neem alvast een kijkje op de website van PZO.

Binnenkort ontvang je een persoonlijk welkomstmailtje van PZO en lees je hoe je in de PZO-omgeving kunt inloggen. We zijn heel benieuwd om te horen waar jij gebruik van gaat maken!