NOBCO-events in het najaar

woensdag 31 augustus 2022

We gaan alweer richting het laatste kwartaal van het jaar 2022. Bij NOBCO betekent dat een agenda die de komende periode bol staat van de bijeenkomsten. Van online sessies tot live events. Van netwerken tot kennis opdoen.

We lichten er een paar voor je uit:

NOBCO interactieve uitzending ''Met de coach aan tafel'' - Geluk - 6 oktober - op locatie

Inge Diepman treedt wederom op als gastvrouw van de talkshow. Zij zorgt voor interactie met zowel gasten in de zaal als met jou thuis en houdt inhoudelijke focus op het centrale thema. Roos Vonk, Jane Coerts en Joost Vanhove schuiven aan om met Inge en Solange Boasman aan tafel, coaches in de zaal en thuis in gesprek te gaan over de taal en toon die we gebruiken in gesprekken met coachees. Het thema dat tijdens deze interactieve uitzending centraal staat is geluk. Er wordt veel onderzoek gedaan naar geluk en wat de betekenis is daarvan. Maar is er wel een eenduidige betekenis van geluk? Moeten we wel streven naar geluk en is geluk maakbaar? En kunnen we geluk ook meten bij onze coachees.

Meer info & aanmelden

Masterclass voor Master Practioners: Coachend Leiderschap - 11 november - op locatie

Deze masterclass gaat in op kritieke momenten en vragen die er spelen in coachcontact met een leidinggevende en hoe je als coach vanuit het perspectief van de leidinggevende daarbij kunt aansluiten. De masterclass wordt verzorgd door Marijke Lingsma. Zij heeft zelf decennialange ervaring als (executive, team)coach en als leidinggevende en schreef het boek Echt Coachend Leidinggeven. Een bijeenkomst waar je gegarandeerd veel van opsteekt!

Meer info & aanmelden

13e NOBCO Symposium Coaching & Onderzoek - "Evidence-based practice in coaching" - 24 november

Ben je benieuwd naar de laatste (wetenschappelijke) inzichten op het gebied van onderzoek naar coaching? Op 24 november organiseren we de 13de editie van het NOBCO symposium Coaching en Onderzoek. Vanwege zowel de mogelijkheid die een online evenement biedt voor het uitnodigen van zowel nationale als internationale sprekers en de positieve reactie die ontvangen zijn hierop, hebben we wederom besloten om het symposium volledig online te organiseren. Tijdens dit online Symposium brengen we wetenschap en praktijk dichter bij elkaar met bijdragen van o.a. Judith Semeijn, Kilian Wawoe, Marjolein Stefens en Tim Theeboom.

Meer info & aanmelden