NOBCO snelst groeiende brancheorganisatie in coaches

NOBCO snelst groeiende brancheorganisatie in coaches

maandag 11 december 2017

Steeds meer coaches kiezen voor aansluiting bij onze beroepsorganisatie. In 2017 mocht de NOBCO meer dan 500 nieuwe coaches welkom heten. Hierdoor is de NOBCO uitgegroeid tot de grootste beroepsorganisatie voor coaches in Nederland.

Steeds meer coaches kiezen voor aansluiting bij onze beroepsorganisatie. In 2017 mocht de NOBCO meer dan 500 nieuwe coaches welkom heten, waarmee we de 2.000 leden passeerden! De NOBCO is hiermee uitgegroeid tot de grootste beroepsorganisatie voor coaches in Nederland.

Lees hier het interview met drs. Jacqueline van Onzenoort, de 2.000e coach die zich in september aansloot.

Sluit u aan: versterk uw vakgebied en geniet van vele voordelen!

Met uw aansluiting draagt u bij aan de verdere doorontwikkeling en professionalisering van het coachvak en geniet u de volgende voordelen:

  • Kosteloze deelname aan nagenoeg alle landelijke en regionale NOBCO-bijeenkomsten.
  • Gratis toegang tot de online kennisbank van Coachlink, inclusief de inhoud van ruim 180 coachboeken en twee keer per jaar het Coachlink-tijdschrift.
  • Kosteloos gebruikmaken van de NOBCO Coaching Monitor, het online evaluatie-instrument voor coachtrajecten.
  • Kosteloos een eigen profiel op de NOBCO-website.
  • Korting op diverse tijdschriften en andere collectieve voorzieningen
  • Deelname aan intervisiebijeenkomsten en vaksecties.

Basisaansluiting + accreditatiemogelijkheden

De basisaansluiting van de NOBCO is beschikbaar voor iedereen die zich beroepsmatig bezighoudt met coaching. Daarnaast is het mogelijk een accreditatie, upgrade of verlenging van de accreditatie aan te vragen voor het Europese Keurmerk voor coaches (EIA).

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten? Bekijk hier het overzicht van alle voordelen en aansluitingsmogelijkheden: http://www.nobco.nl/aansluitenbijnobco/NOBCO.