NOBCO stand tijdens HR-live

woensdag 23 augustus 2023

Het is bijna zover: donderdag 12 oktober staat NOBCO weer in de Fokker Terminal met een prachtige stand op het bruisende HR Live, dé jaarmarkt voor HR professionals. Als onafhankelijke beroepsorganisatie maakt NOBCO zich hard voor de professionaliteit van het coachvak en de bekendheid en beschikbaarheid van coaching. Tijdens dit mooie event willen we graag het draagvlak voor coaching - met extra aandacht voor certificering - onder de doelgroep HR-professionals vergroten. Ben jij een professionele gecertificeerde coach met een HR-achtergrond? Dan zoeken we jou om ons hiermee te helpen! 

Tijdens het events help je je NOBCO-collega’s door de stand te bemensen en het gesprek aan te gaan met bezoekers. Samen informeren we de professionals over onze beroepsvereniging in al haar facetten. Coaching zou niet meer weg te denken moeten zijn uit het HR-landschap. We presenteren bijvoorbeeld het community lidmaatschap, speciaal in het leven geroepen voor coachende leidinggevenden en HR-managers. Er is heel veel leesmateriaal beschikbaar om uit te delen, waaronder relevante wetenschappelijke publicaties en nieuwe folders speciaal voor deze doelgroep. Ook is er altijd veel interesse in de inspiratiekaarten, reflectiewaaiers en notitieboekjes. Deze geven we weg bij inschrijving voor het e-magazine.  

Ben jij er klaar voor om HR Live tot een succesvolle dag voor haar bezoekers en team NOBCO te maken? En voldoe je aan het profiel? Stuur dan voor 1 september een berichtje naar info@nobco.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk erna een reactie van ons.