NOBCO communiceert via verschillende kanalen met haar achterban. Op deze pagina vind je een directe link naar onze social media kanalen, kun je de laatste aflevering van CoachRadio beluisteren en lees je de nieuwste editie van ons e-magazine Coach. 

NOBCO-LinkedIngroepen

NOBCO heeft twee LinkedIngroepen, waarmee we de interactie bevorderen met partijen binnen de coachbranche en iedereen die zich bezighoudt met professionele coaching:  

  • 'Coaching als Professie' is een open LinkedIngroep voor iedereen die professioneel bezig is met coaching. Coaches, opleiders, inkopers, opdrachtgevers, studenten, onderzoekers en anderen, die geïnteresseerd zijn in coaching als professie, zijn hier welkom voor het uitwisselen van kennis, ervaring, meningen en ideeën;
  • 'Beroepscoaches' is de LinkedIngroep voor coaches die zijn aangesloten bij NOBCO. Een actief netwerk van professionele coaches waarin kennis, nieuws en informatie worden gedeeld en uitgewisseld. Je kunt alleen lid worden van deze LinkedIngroep via een e-mailverzoek met daarin jouw NOBCO-aansluitnummer. 

De posts in onze LinkedIn-groepen monitoren we zo goed mogelijk. Commerciële berichten, onjuistheden of onterecht gebruik van logo's volgen we op. Je kunt ons helpen door onze groepen schoon te houden. Zie je iets dat niet past bij de reputatie van NOBCO? Laat het ons weten via info@nobco.nl.

Coach-Radio

De NOBCO biedt, als hét instituut voor professionele coaching, honderden topprofessionals, experts en netwerk-partners. Vanuit de gedachte dat we mét, en ván elkaar willen leren, is in 2020 de podcastserie ‘Coach-Radio’ van start gegaan. Gemaakt voor en door professionals bieden we een inkijk en visie op het vakgebied coaching.

Vanuit iedere invalshoek, zonder oordeel en met iedere maand opnieuw bijzondere gasten van binnen- en buiten het vakgebied. We hopen hiermee niet alleen coaches te bereiken, maar ook organisaties die met coaches werken (of willen werken) en potentiële professionals dit het vakgebied overwegen.

Luister via Soundcloud, iTunes of Spotify.

Wil je reageren of heb je tips voor komende uitzendingen stuur dan een berichtje naar podcast@nobco.nl

Luister naar alle podcasts

NOBCO-YouTubekanaal

Om de activiteiten van NOBCO goed in beeld te brengen, hebben we een eigen YouTubekanaal opgezet. Als je bijvoorbeeld niet aanwezig kunt zijn bij één van onze activiteiten, krijg je dankzij de filmpjes op ons YouTubekanaal alsnog een impressie hiervan. 

Abonneer je dus op ons kanaal via onderstaande link en mis niks van onze activiteiten!

YouTube

NOBCO op Instagram, Twitter en Facebook

Via onze Instagram-, Twitter- en Facebookpagina houden we coaches, coachees en andere geïnteresseerden op de hoogte van alles wat er speelt in het coachvak en rondom NOBCO.

Events
NOBCO bijeenkomsten in mei
dinsdag 23 april 2024

Er staan in mei weer een aantal NOBCO-bijeenkomsten op de agenda, ieder met een eigen thema, maar allemaal interessant voor iedere coach. 

NOBCO doet oproep aan staatssecretaris en minister voor regulering van AI-coaching
maandag 22 april 2024

Begin 2024 stelde NOBCO het Ethisch Manifest AI op: ‘10 tips hoe om te gaan met AI’. Je leest daarin welke zaken je als coach dient te regelen om…