Samenwerkingen NOBCO

NOBCO heeft samenwerkingen met organisaties, die de kracht van NOBCO versterken.

Certificeringsbureau DNV GL

Het internationale certificeringsbureau DNV GL voert voor NOBCO de coördinatie, verwerking en initiële toetsing van EIA-aanvragen uit.

Heb je na het lezen van alle informatie over het EIA-keurmerk nog vragen, neem dan contact op met ons certificeringsbureau DNV GL via dit e-mailadres: coaches@dnvgl.com

Coachlink

Coachlink is een tijdschrift en online database met ruim 140 boeken over coaching.

NOBCO heeft een collectief abonnement afgesloten op Coachlink voor alle NOBCO-coaches. Als aangesloten NOBCO-coach heb je gratis toegang tot de online database van www.coachlink.nl, die dagelijks wordt geupdatet. Concreet is dit voor jou beschikbaar:

  • alle inhoud (content) van ruim 140 coachboeken
  • archief coachkalender met prachtige quotes
  • honderden artikelen over coaching, waaruit je zelf readers kunt samenstellen
  • het halfjaarlijkse tijdschrift van Coachlink
  • wekelijkse Coachlink-nieuwsbrief

Meer weten? Als je aangesloten bent kun je hier meer informatie vinden.

HRzon

HRzon heeft als doel het bevorderen van samenwerking tussen verenigingen en stichtingen op M&O * gebied. Het doel is om de komende jaren met een aantal verenigingen en stichtingen samen te werken om het M&O* vak verder te professionaliseren, te positioneren en te profileren. Daarnaast gaan de verenigingen/stichtingen binnen HRZON samenwerken op het gebied van standpuntbepaling, het gezamenlijk ontwikkelen en organiseren van activiteiten en het benutten van elkaars inzicht en ervaring op organisatorisch terrein.

* M&O staat voor Mens, Menselijk gedrag in arbeidsorganisaties. Daaronder vallen Human Resource Management (de strategische, verander- en regelkant van P&O; HRM), Human Resource Development (de ontwikkelkant van het individu; HRD), Organisatieontwikkeling (de organisatiedimensie/de systeemkant; OO) en Specialist and Special Development (aandacht voor bijzondere groepen als management en specialisten; als ook aandacht voor speciale onderwerpen als arbeid en gezondheid SD).