Samen Zorgzaam

Coach Radio Corona special (27-03-2020)

Corona special van de Coach Radio Podcast: met als gasten o.a. de directeur van ZZP Nederland Frank Alferink en financieel expert Tim Hoogveld. Beluister hoe collega coaches omgaan met de crisis en leer alles over concrete stappen die je zelf kunt zetten.

Webinar (26-03-2020)

De opname van het volledige webinar is via deze link te bekijken. Ook kun je de bijbehorende PowerPoint downloaden. Nogmaals onze excuses dat gisteravond de live uitzending niet gelukt is. Deze opname bevat alle beelden en zo kunnen we toch iedereen van de volledige informatie voorzien. Veel kijkplezier en veel succes met online coachen.

NOBCO-advies 2 (16-03-2020)

Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld, op Nederland en ook op NOBCO-coaches. De door de overheid getroffen nodige maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven. Lees hier meer

NOBCO-advies 1 (13-03-2020)

Ook binnen NOBCO leiden het coronavirus en de te nemen maatregelen tot vragen. NOBCO houdt de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Bij dezen informeren we je graag over de keuzes die je als professioneel coach kunt maken. Zodat je zowel voor je eigen gezondheid als die van je coachees verantwoordelijkheid neemt. Lees hier meer

Leestips online coaching

Corona nieuwsbrief Kamer van Koophandel

Via deze link kun je de corona nieuwsbrief van de Kamer van Koophandel lezen.

Webinar over 'Online Coachen

NOBCO host donderdag 26 maart om 20:00 een webinar over 'Online Coachen, een introductie'.
Het webinar kan worden bekeken via deze link.

RIVM

De overheid en organisaties werken er hard aan om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het virus te beperken. Ze hebben hiertoe richtlijnen opgesteld die gecommuniceerd worden via het RIVM. Op de website van het RIVM staat de meest actuele informatie over het coronavirus: www.rivm.nl/coronavirus.

Coronaregelingen

Voor een overzicht van alle regelingen voor ondernemers. Zie het menu rechtsboven voor de belangrijkste regelingen en nuttige websites. www.coronaregelingen.nl

NOBCO-events en coronavirus

NOBCO-events zijn tot 1 juni geannuleerd. Indien je je hebt aangemeld voor één van de komende events, houd dan je mailbox en telefoon in de gaten, zodat we je op de hoogte kunnen stellen van de annulering van het event.

Voor events die plaatsvinden na 1 juni bestaat ook een kans dat ze aangepast plaatsvinden, gewijzigd of geannuleerd worden. Met een kleine twee weken is er meer zicht op de dan geldende maatregelen en nieuwe richtlijnen of adviezen. Per event wordt bekeken wat een geschikte manier is van hosten en faciliteren voor deelnemers. Inmiddels worden diverse mogelijkheden onderzocht.

Zodra er nieuw NOBCO-aanbod beschikbaar is, wordt dit direct bekend gemaakt.

EMCC en coronavirus

Neem een kijkje op de website van EMCC voor de tips en adviezen die zij geven:

Noloc en coronavirus

Neem een kijkje op de website van Noloc voor de tips en adviezen die zij geven.