Maak jouw coachbureau nog professioneler en sluit je aan als Official Partner bij NOBCO!

NOBCO-partners staan samen voor kwaliteit en professionaliteit in coaching. Ons land telt inmiddels heel wat verschillende coaches. En dat maakt de zoektocht naar een professionele coach die perfect bij een coachee of organisatie past best lastig. Door jouw coachbureau aan te sluiten bij NOBCO, de grootste beroepsvereniging voor coaches in Nederland, laat je zien dat jouw coaches kwaliteit bieden.

Niet zomaar een coach

De coaches die zich bij ons aansluiten, hebben om te beginnen een degelijke opleiding gevolgd en er al behoorlijk wat aantoonbare praktijkuren op zitten. Ze hebben getekend voor de Internationale Ethische Code en zijn aanspreekbaar op hun gedrag en werkzaamheden via een onafhankelijk klachten orgaan. Omdat iedere, bij ons aangesloten, coach zich wil blijven ontwikkelen, houden ze ook hun vakkennis up-to-date en stellen ze zich toetsbaar en transparant op.

Op diverse niveaus gecertificeerd met het Internationale keurmerk

Voor ons als beroepsvereniging is professionaliteit natuurlijk het allerbelangrijkste. Een onprofessionele coach kan vervelende gevolgen hebben. Terwijl een succesvol coachingstraject alle partijen alleen maar goed doet. Daarom werken wij er hard aan om het coachingsvak in Nederland naar een steeds hoger professioneel niveau te brengen.

Hét podium voor professionele ervaren coaches

Wanneer je een partnership met ons aangaat, zetten wij jouw coachbureau in de spotlights. Zo zien particulieren en organisaties dat je staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. NOBCO heeft er het Official Partnership Program voor ingericht.

Hoe word je NOBCO Official Partner?

Om partner te worden, doen we eerst een screening om te kijken of jouw coachbureau aan de voorwaarden voldoet. Zo ja, dan ben je Official Partner van NOBCO. Samen communiceren we de nieuwe samenwerking via een veelvoud aan mediakanalen waarvan wij weten dat ze gezien worden door jouw doelgroep. Daarnaast krijgt jouw professionele profiel een mooie plek op onze website. Zo kunnen potentiële klanten je supersnel vinden en direct contact opnemen. Hieronder vind je de voordelen en voorwaarden van het NOBCO Official Partnership. 

Ja, ik wil partner worden

De voordelen van het NOBCO Official Partnership:

 • Na een succesvolle screening komt je bureau als NOBCO Official Partner op onze website met een profiel en een link naar jullie website.
 • Als partner krijgt jouw bureau bovendien aandacht via alle andere mediakanalen van NOBCO.
 • Als bureau krijg je toegang tot een uniek meetinstrument: de Coaching Monitor. Hiermee kan je de effectiviteit en resultaten van de coaching op organisatieniveau volgen.
 • Natuurlijk mag jouw bureau het Official Partner-logo van NOBCO dragen.
 • Jouw bureau en coaches hebben de vrijheid om zowel online als offline te communiceren over het partnership.
Ik wil partner worden

De voorwaarden voor het NOBCO Official Partnership op een rijtje:

 • Minimaal 75% van je coaches is aangesloten bij NOBCO.
 • De rest van je coaches zijn aangesloten bij een van de andere geselecteerde beroepsorganisaties: ICF, LVSC en NOLOC. Deze beroepsorganisaties hebben een Ethische Code en een onafhankelijk klachtenorgaan.
 • Alle coaches zijn gecertificeerd door EMCC of een andere officiële instantie óf zijn bezig hun certificering te halen. Op onze website tonen we de bureaus op volgorde van het percentage gecertificeerde coaches.
 • Er zijn minimaal vier coaches aangesloten bij jullie organisatie.
 • Elk jaar levert jouw bureau de lijst met namen van de coaches aan, met de kenmerken en het certificeringsniveau van elke coach.
 • NOBCO behoudt zich het recht voor om onaangekondigd steekproeven uit te voeren.
 • De kosten voor het partnership, inclusief de screening, bedragen € 750,- per jaar, exclusief btw. Facturatie is voorafgaand aan de screening en wordt eventueel deels teruggestort als het niet doorgaat.
 • Als de screening niet succesvol is, wordt een eenmalige vergoeding van € 99,- exclusief btw in rekening gebracht.
Ik wil partner worden