Voorwaarden en voordelen Nestorschap

Voorwaarden Nestorschap


·     Je bent tenminste 65 jaar;

·     Tenminste 10 jaar of langer aangesloten bij NOBCO;

·     Ingangsdatum voor het Nestorschap is 1 januari van het jaar nadat je aan deze voorwaarden voldoet.

·     Je kunt nestor worden met of zonder EIA-certificering. 

Wat zijn de voordelen voor Nestorcoaches

·     Tegen een zeer gereduceerd tarief kun je als Nestorcoach verbonden blijven met NOBCO. De investering bedraagt €99,00 excl. btw per jaar;

·     Je behoudt dezelfde voordelen als alle andere aangesloten NOBCO-coaches;

·     Heb je een geldige EIA-certificering, dan blijft deze zichtbaar op Vind een Coach.

·     Heb je een EIA-certificering op Foundation- of Practitioner-niveau, of voor de eerste keer een EIA-certificering op Senior of Master Practitioner niveau? Als je EIA-certificaat verloopt volg je de normale procedure om een verlenging of upgrade aan te vragen, zoals beschreven in de handleidingen op Mijn NOBCO/coachen/EIA-certificering.   

·     Heb je een EIA-certificering op Senior of Master Practitioner niveau en deze al minimaal 1 keer verlengd, dan blijft je certificering geldig voor de duur van je aansluiting bij NOBCO. Hieronder lees de uitleg hoe je dan een geldig EIA-certificaat aanvraagt als je EIA verloopt.

Procedure behoud EIA-certificering voor nestoren met 2x SP of MP

Een van de voordelen van het Nestorschap is dat je, wanneer je een EIA-certificering hebt op Senior Practitioner of Master Practitioner niveau en deze al minimaal 1 keer hebt verlengd, je je certificering mag behouden voor de duur van je aansluiting bij NOBCO. Zodra je EIA verloopt kun je eenvoudig een nieuw EIA certificaat aanvragen bij certificeringsinstantie DNV. Dit werkt als volgt:

Je stuurt een mail naar coaches@dnv.com waarin je aangeeft dat je EIA-behoud wil aanvragen als nestor.

Voeg bij deze mail toe:

·       Bewijs dat je minimaal twee keer een EIA-certificaat op SP- of MP-niveau hebt behaald. NB: Dit hoeft alleen als je deze certificaten niet via DNV hebt verkregen, maar rechtstreeks bij EMCC of via een opleiding.

Je ontvangt van DNV een mail met verzoek om een certificatieovereenkomst en een EIA-verklaring te tekenen. Als je deze naar hen retourneert ontvang je een nieuw EIA-certificaat.