Aansluiten bij NOBCO

Iedereen die beroepsmatig met coaching bezig is of bezig wil zijn, kan zich aansluiten bij NOBCO. Door je aan te sluiten bij NOBCO maak je deel uit van de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches en kun je profiteren van alle voordelen die NOBCO biedt. De kosten voor een aansluiting bedragen voor 2020 € 295,- per jaar (excl. btw) mits je via automatische incasso betaalt (je ontvangt bij deze optie ook een factuur). Bij betaling middels een factuur wordt er €10,- in rekening gebracht. Wanneer je je gedurende het jaar aansluit, zal de aansluitingsbijdrage naar rato worden bijgesteld. Zie daarvoor hier de tarieven.

"Eenmaal aangesloten bij NOBCO heb je een basisaansluiting, hierna kun je desgewenst de keuze maken om op te gaan voor een certificering op een van de 4 niveaus van het Europese Kwaliteitskeurmerk EIA. Dit is niet verplicht maar wordt wel van harte aanbevolen."

Voor de positionering van coaching en van NOBCO-coaches is het van belang dat NOBCO bekend staat als dé organisatie voor professionele coaches met kennis en ervaring. Bij nieuwe aanmeldingen wordt getoetst of deze coaches beschikken over een achtergrond die aansluit bij het beroepsprofiel van een NOBCO-coach. We beogen hiermee als NOBCO een nog sterkere en nog meer herkenbare positie in te nemen.

  • Toegang tot alle reguliere NOBCO-activiteiten
  • Aanzienlijke korting op een beroeps- en aansprakelijkheidsverzekering
  • Een persoonlijk coachprofiel via ‘Vind een coach’ met meer dan 240.000 bezoekers per jaar
  • Kosteloos gebruikmaken van het online evaluatie-instrument Coaching Monitor
  • Kosteloos toegang en gebruik van Coachlink (tijdschrift en online database met ruim 140 boeken over coaching)
  • Gebruikmaken van de door de Belastingdienst goedgekeurde DBA-verklaring voor coachingsgerelateerde diensten

Wil je meer weten over alle voordelen van een aansluiting als NOBCO-coach? Klik hier

Wil je weten welke toelatingseis NOBCO hanteert voor de aansluiting? Klik hier voor het digitale schema met daarin de links naar de informatie die je nodig hebt.Naast de voordelen voor jou ondersteun je met jouw bijdrage de verdere professionalisering van het coachvak en maak je het mede mogelijk om coaching breed onder de aandacht te brengen binnen de markt en maatschappij.

Aansluiten bij NOBCO