Over NOBCO

NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. NOBCO werkt continu en actief aan de professionalisering van het coachvak. Hiertoe certificeert en faciliteert NOBCO aangesloten coaches en opleiders, zodat zij het Europees gewaardeerde EIA- en EQA-keurmerk mogen voeren. NOBCO is licentiehouder van beide kwaliteitskeurmerken.

NOBCO hanteert de volgende definitie van coaching:

“Coaching is die vorm van professionele begeleiding, waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen”.

Zoek je een professionele coach of coachopleiding? Met een EIA-gecertificeerde coach en met een EQA-geaccrediteerde opleiding kies je voor kwaliteit en professionaliteit, of je nu een coach bent of een coach zoekt.

Met de unieke Coaching Monitor, intervisie en hoge kortingen op abonnementen en verzekeringen, biedt een aansluiting als NOBCO-coach daarnaast legio voordelen voor jou als coach. Ook heeft NOBCO een uitgebreide kennisbank, waar je achtergrondinformatie en bijna 2.200 (wetenschappelijke) publicaties over coaching vindt.