Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Training
NOBCO PE
Voice Dialogue Academie 1.395,00 Meer over deze opleiding

Over deze opleiding

In deze training leer je professioneel werken met de Psychologie van de Ikken en maak je je de basistechnieken van de Voice Dialogue methode eigen. Als begeleider ga je letterlijk in gesprek met subpersonen van de cliënt. De Psychologie van de Ikken beschrijft hoe mensen gestuurd worden door verschillende en vaak tegenstrijdige interne kanten. Zo hebben veel mensen bijvoorbeeld een stevige perfectionist of een drammer in zichzelf ontwikkeld. Voice Dialogue is een niet-oordelende methode om respectvol met die kanten te werken. Je stelt je cliënt in staat zijn innerlijke krachtenveld goed te leren kennen en zichzelf beter aan te sturen. Dit leidt vaak tot diepgaande inzichten en blijvende resultaten. ** Genoemde prijs is inclusief lesmateriaal en een half uur supervisie na afloop van de training.
De genoemde prijs is exclusief de kosten voor 2 zelf aan te schaffen boeken: Ik ken mijn Ikken. Ontdek andere kanten van jezelf van Karin Brugman, Judith Budde en Berry Collewijn, en Coachen met Voice Dialogue. Handboek voor begeleiders van Judith Budde en Karin Brugman.

Startdata

- 24 t/m 26 april 2024
- 4 t/m 6 juni 2024
- 23 t/m 25 september 2024
- 27 t/m 29 november 2024
Soort
PE-activiteit
PE-uren
18 uur
Geldig
07 december 2024
Dagen
-
Thema
Assertiviteit Carriere Communicatie Conflicten Gezondheid Kwaliteit van leven Leiderschap Management Perfectionisme Pers. effectiviteit Pers. ontwikkeling Re-integratie Relaties Stress Veranderingen Verlies Zelfvertrouwen Zingeving

Opleider

Voice Dialogue Academie

Oudewand 39B
7201 LK Zutphen
Nederland

Inschrijven

Heb je interesse in deze opleiding?
Schrijf je dan direct in.

Direct inschrijven