Effortless Coach Opleiding

Opleiding
NOBCO PE
Effortless Coaching 3.995,00 Meer over deze opleiding

Over deze opleiding

Effortless coaches zijn zelfstandige coaches die hun ervaringen en expertise delen. Ze passen de beste moderne methoden toe, zijn zeer effectief en weten rechtstreeks de juiste klanten aan te trekken. Ze zien de grote behoefte aan coaching om hen heen. Samen staan ze sterk in de markt. Zowel hun zakelijke als hun inhoudelijke werkwijze wordt gekenmerkt door de moeiteloosheid die bij een natuurlijke flow hoort.
Het Effortless Coaching Expertisecentrum biedt aan ondernemende mensen met de juiste achtergrond en instelling voor dit vak de gelegenheid om in drie maanden tijd als Effortless Coach van start te gaan. Na een compacte professionele opleiding in 'Effortless Coaching', de meest krachtige en volledige moderne coaching aanpak, bent u toegerust om gecertificeerd zowel zakelijke klanten als particulieren te coachen.

Startdata

11 september 2024 locatie Soest;

10 januari 2025 (online);
09 april 2025 locatie Soest;
10 september 2025 locatie Soest
Soort
PE-activiteit
PE-uren
90 uur
Geldig
15 september 2025
Dagen
17
Thema
Carriere Communicatie Competenties Conflicten Gezondheid Groepsontwikkeling Hooggevoeligheid Kwaliteit van leven Kwetsbaarheid Leiderschap Ondernemen Perfectionisme Pers. effectiviteit Pers. ontwikkeling Relaties Stress Veranderingen Verlies Verslaving Zelfvertrouwen Zingeving

Opleider

Effortless Coaching

Coehoornsingel 68
7201 AD ZUTPHEN
Nederland

Inschrijven

Heb je interesse in deze opleiding?
Schrijf je dan direct in.

Direct inschrijven