Training Coachen bij verlies en rouw

Training
NOBCO PE
BrightBlue Coaching & Training 1.179,75 Meer over deze opleiding

Over deze opleiding

Ontmoet jij in je werk mensen die te maken hebben met een betekenisvol verlies, op welk gebied dan ook? Wil je meer vaardigheden om mensen met een (onbewuste) hulpvraag rond verlies en rouw te begeleiden? Zoek je een training die jou handvatten geeft waarmee je in je praktijk meteen aan de slag kunt?
Dan is de training Begeleiden bij verlies en rouw op maat gesneden voor jou.

Alle mensen krijgen in hun leven te maken met verlies, in welke vorm dan ook. Verlies hoort bij verandering. Elke verandering begint immers met een einde, het einde van een vertrouwde situatie. Het is goed om als coach alert te zijn op verlieservaringen van cliënten. Verlies kan, niet alleen op de voorgrond maar ook op de achtergrond, een grote rol spelen in de problematiek van de hulpvraag. Zeker als het verlies - om welke reden dan ook - (nog) niet de nodige aandacht kon krijgen. Rouw gaat dan ondergronds en kan zich onder andere uiten in stress, burn-out, somberheid, psychosomatische en/of lichamelijke klachten, problemen in de relatie en/of in de omgang met kinderen, problemen op het werk.

Werk jij met mensen die moeite hebben om vooruit te komen in het leven? Die ergens in vastlopen maar niet weten waarin? Heb je er al eens aan gedacht dat een ‘verstopte’ verlieservaring de oorzaak kan zijn? Om weer echt verder te kunnen, moet eerst het verlies aandacht krijgen.

Startdata

28 maart 2024
3 oktober 2024

De basistraining bestaat uit 5 dagen en er zijn 6 verdiepingsdagen.
Soort
PE-activiteit
PE-uren
66 uur
Geldig
01 maart 2026
Dagen
5
Thema
Verlies

Opleider

BrightBlue Coaching & Training

Oranje Nassaustraat 8
5554 AG Valkenswaard
Nederland

Inschrijven

Heb je interesse in deze opleiding?
Schrijf je dan direct in.

Direct inschrijven