Ellen Nuijten

Spirit in learning

Takstraat 14
3572 HZ Utrecht
Nederland

+31621910100
info@spiritinlearning.nl
www.spiritinlearning.nl

E.E. (Ellen) Nuijten MA

Aansluitnr. 5475

Utrecht

Certificeringsniveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 120,00
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Competenties
Cultuuromslag
Kwaliteit van leven
Pers. effectiviteit
Teambuilding

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Consultancy
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overig
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Gepassioneerde en ervaren Master coach/trainer/consultant voor het bevorderen van krachtgerichte persoonlijke of professionele groei bij individuen, teams en organisaties.
Mijn werkwijze kenmerkt zich door een interactieve en doelgerichte houding, gericht op het ontwikkelen van innerlijk potentieel, reflectie en zelfsturing.

De basis van mijn werk ligt in de methodiek van Krachtgericht coachen/Kernreflectie en Zijnsgericht coachen. Deze methodiek heb ik samen met prof. dr. Korthagen e.a. ontwikkeld en beschreven in de boeken de Kracht van reflectie (2019), Krachtgericht coachen (2020) en Zijnsgericht coachen (2018). Ik geef ook training en supervisie in deze methodieken. Het werkterrein waar ik actief ben is onderwijs, welzijn, de publieke sector en het bedrijfsleven, maar ook privépersonen kunnen zich aanmelden voor coaching.

De volgende vragen staan vaak centraal in de trajecten:
- Hoe kan ik vrijer worden en mijn kwaliteiten actief inzetten?
- Hoe kan ik mijn vaste (belemmerende) patronen doorbreken?
- Welke ontwikkelruimte ligt nog onbenut te wachten op actie?
- Welke leiderschapsstijlen hebben mijn voorkeur en welke blijken effectief?
- Hoe kan ik leiding geven aan de ontwikkeling van een positieve feedbackcultuur of een krachtgerichte reflectieve organisatie?

Opleiding: Master of Human and Organizational Behavior (cum laude). Daarnaast ben ik opgeleid in systemisch werk, contextueel begeleiden, psychosynthese, lichaamsgerichte therapie, Gestalttherapie, kernreflectiecoaching en praktijkgericht opleiden.

Aanbod: in een éénmalige sessie of in een reeks bijeenkomsten kan coaching/supervisie/training/consultancy plaatsvinden. Ook in-company-trajecten op maat zijn mogelijk om te werken aan bijv. een reflectieve organisatiecultuur of het versterken van een groei bevorderende werkcultuur. Voor leidinggevenden bied ik trajecten op maat, gericht op persoonlijk effectief leiderschap.

Als Master Coach van de NOBCO lever ik een bijdrage aan het vakgebied van coaches door het schrijven van artikelen, boeken en het opleiden van coaches. Zie voor mijn publicatielijst: www.spiritinlearning.nl/publicaties

Stuur een bericht naar deze coach