drs. W. (Wendelyn) Leenheer

Aansluitnr. 5432

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 125,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
E-coach
Loopbaancoaching

Thematiek
Carriere
Pers. ontwikkeling
Stress

Coachtalen
Nederlands

Branche
Overig

Vaksectie
Vitaliteit

Over deze coach
Als Stress- en Burn-outcoach begeleid ik je naar een leven met minder stress en meer veerkracht. Veerkracht houdt in dat je kunt terugveren van stressvolle gebeurtenissen of tegenslagen. Het betekent niet dat je nooit geraakt wordt door stress of moeilijkheden, maar eerder dat je in staat bent om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

IK hanteer een zorgvuldige, uitgebalanceerde aanpak.Mijn eerste prioriteit is om te zorgen voor jouw fysieke herstel. We richten ons daarbij op het terugwinnen van jouw energie en vitaliteit. En we werken aan manieren om de fysieke klachten te verminderen of te voorkomen. Dit vormt de basis voor verdere groei.

Na het fysieke herstel verschuift het accent naar de mentale en emotionele kant. We onderzoeken de bronnen van jouw stressklachten en achterhalen jouw patronen en triggers. Zoals bijvoorbeeld perfectionisme, een (té) groot verantwoordelijkheidsgevoel, altijd ‘ja’ zeggen of een drang naar controle. Dit is een belangrijk deel van de puzzel omdat het inzicht biedt in hoe je een terugval kan voorkomen. Je ontwikkelt vaardigheden/technieken om je veerkracht en zelfsturend vermogen te vergroten. Zodat je weer fluitend en met plezier je (werkende) leven kunt oppakken.

Door mijn ruime werkervaring in het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorgsector begrijp ik hoe organisaties functioneren. Dit stelt me in staat om jouw unieke werkgerelateerde uitdagingen te begrijpen en samen oplossingen te vinden voor de stressbronnen op jouw werk.

Als Stress- en Burnout coach word ik vaak gewaardeerd om mijn invoelend vermogen, scherpe blik, luchtige manier van confronteren en humor. Spreekt dit je aan, dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie en een goed gesprek in Lisse, Hoofddorp of Leiden.

Laten we samen de weg naar jouw herstel verkennen en een energieker, gezonder en gelukkiger leven creëren!

Stuur een bericht naar deze coach