J.A.L. (Judith) den Haan

Aansluitnr. 4424

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 150,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Gezondheid
Hooggevoeligheid
Kwaliteit van leven
Kwetsbaarheid
Leiderschap
Management
Ondernemen
Ontslag
Outplacement
Pensioen
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Timemanagement
Veranderingen
Verzuim
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Communicatie & Media
Industrie & Techniek
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Wandelend op een prachtig landgoed in de Twentse regio ga ik graag met je in gesprek over:

Leiderschap
Zit je in een leidinggevende functie en wil je doelgerichter functioneren? Of ben je leidinggevende geworden van het team waar je eerder als medewerker onderdeel van was? Zoek je een onafhankelijke, onbevooroordeelde sparringpartner met wie je jouw functioneren op je werk kunt bespreken? Met mijn ervaring in het bedrijfsleven en inmiddels 22 jaar ervaring als coach voor mensen op alle niveaus en in allerlei organisaties ga ik graag met je in gesprek.

Persoonlijke effectiviteit op het werk
Wil je graag effectiever leren communiceren en/of succesvoller zijn op het werk? Heb je vragen over je functioneren, je houding en gedrag of wil je je gedragsrepertoire uitbreiden? Wil je je zelfvertrouwen opbouwen of werken aan je emotionele intelligentie, aan time-management, verwachtingen-management, het stellen van grenzen en/of prioriteiten?
Door mijn coaching gaat jouw effectiviteit meetbaar toenemen!

Work/Life Balance
Voel je je uitgeblust en opgebrand van het werk? Zit je tegen burn-out aan of ben je overspannen? Merk je dat je cognitieve functies niet meer zijn wat ze ooit waren, ervaar je een kort lontje? Heb je last van hopeloze, hulpeloze en machteloze gedachten? Ben je de emotionele en lichamelijke uitputting nabij? Dan is het tijd om een burn-out herstel traject bij mij te starten.

Pensioen
Kun je wel een positieve boost gebruiken richting pensioen? Wil je graag inspiratie opdoen en uitzoeken hoe je dat gaat doen, pensioen? Zoek je een volwassen, wijze gesprekspartner om over het leven, je identiteit en je toekomst te filosoferen nu je ouder wordt? Resultaat? Je gaat je gracieus en tevreden bewegen in de richting van je pensioen.

Je kunt altijd een gratis inzichtsessie inplannen (waarde 150,- Euro). Een traject beslaat meestal 5 tot 6 sessies van anderhalf uur.
Op verzoek kan ik de wetenschappelijk onderbouwde Vragenlijst Stressklachten inzetten om de mate van je stress-gerelateerde klachten te bepalen. Mijn aanpak van burn-out volgt de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Huisartsen.
Om je motivatie, wat jou drijft in werk en leven, inzichtelijk te krijgen kan de Intodrives drijfverenscan ingezet worden. De Coaching Monitor van de NOBCO maakt het traject meetbaar.

Ik beloof je dat mijn coaching je gaat verlichten, verhelderen en verklaren waardoor je (weer) lekker in je vel komt te zitten en gaat genieten van je werk en het leven.
Mijn coaching is maatwerk en 100% gericht op jou!

Neem contact met mij op:
telefoon: 06.50.263.708
Mail: judith@feelgood2.nl
Specialisaties: leiderschap, work/life-balance, energie-management, zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, emotionele intelligentie, persoonlijke effectiviteit en tot slot pensioen.

Stuur een bericht naar deze coach