Betty van Zoelen

Coaching Natuurlijk!

Gerard Revestraat 63
2025 EN Haarlem
Nederland

+31642937334
info@coachingnatuurlijk.nl
www.coachingnatuurlijk.nl

drs. G. (Betty) van Zoelen

Aansluitnr. 4017

Haarlem

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 110,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 210,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Kwaliteit van leven
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Verlies
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Natuurcoaching

Over deze coach
Heb jij de neiging om altijd anderen te faciliteren? Om jezelf ten dienste te stellen van de ander? En om je eigen belangen dan maar weer opzij te zetten? Om vervolgens uitgeblust in een hoekje op de bank in te storten …?

Ik begeleid mensen die gewend zijn zichzelf weg te cijferen in contact met anderen. Dit doe ik door met jou naar je familiesysteem te kijken en jouw persoonlijke geschiedenis daarin te onderzoeken en doorleven. En vervolgens te experimenteren met actiegericht en initiërend gedrag.

Als Jungiaans coach werk ik vanuit de Analytische Psychologie van Carl Gustav Jung, maar dan wel binnen de beroepskaders van het professionele coachen. Dat houdt in dat mijn werkwijze zich op het snijvlak van coaching en therapie bevindt. Met mijn coaching ben ik erop gericht een bijdrage te leveren aan de individuatie van de klant: het proces waarbij je je bewust wordt van je eigen unieke persoonlijkheid. Dat betekent dat er ook aandacht is voor het verleden en dat problemen die je hier en nu ervaart binnen het coachtraject niet zozeer worden opgelost, maar worden ‘doorgewerkt’. Zo krijg je een breder, dieper en vollediger zicht op je eigen psyche en persoonlijkheid, zoals je deze aan de wereld laat zien.

Veel van mijn klanten bevinden zich in hun tweede levenshelft en lopen tegen vragen aan over identiteit, herkomst van verstorende patronen en zingevingsvraagstukken. Als Jungiaans coach nodig ik je uit vooral ook je onbewuste te laten spreken, d.m.v. bijvoorbeeld dromen, tekeningen en imaginaties.

In het bijzonder spreek ik vaak mensen die als Elviskind ter wereld kwamen: geboren na het overlijden van een eerder broertje of zusje. Dit bijzondere lot kan ertoe leiden dat iemand sociaal-emotioneel uit balans raakt. Soms op jongere leeftijd al, maar vaak ook op volwassen leeftijd nog.

Na een aantal betekenisgevende gesprekken leer je begrijpen waarom je zaken als problematisch of pijnlijk ervaart en wat je belemmert om te realiseren waar je naar verlangt.

Na onze samenwerking ben je in staat:
• Te benoemen wat jou belemmert om voor jezelf te gaan staan.
• Balans te vinden tussen geven en ontvangen.
• Actie te ondernemen om dat waar je naar verlangt werkelijkheid te laten worden.


Bel gerust voor meer informatie 06 429 373 34 of mail naar betty@coachingnatuurlijk.nl

Stuur een bericht naar deze coach