Jelle Westendorp

Westendorp Personeels- & Bedrijfscoaching

Thijs Rinsemastraat 29
9204 LB Drachten
Nederland

+31630678031
info@jellewestendorp.nl
www.jellewestendorp.nl

J.P.M. (Jelle) Westendorp

Aansluitnr. 2990

Drachten

Certificeringsniveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 190,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 190,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Competenties
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Teambuilding
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Fries

Branche
Agrarische sector
Automatisering/ICT/Telecom
Bouw & Installatie
Industrie & Techniek
Ingenieursbureaus
Onderwijs & Wetenschap
Zorg

Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach
Vakmensen die zich met hart en ziel inzetten voor hun vak blijven zich ontwikkelen maakt hen tot onmisbare professionals. Ook bedrijven en instellingen die voorop willen blijven lopen zijn met hart en ziel in ontwikkeling. Dat maakt hen tot de beste in hun markt.

Vanuit mijn onderneming Westendorp Personeels- & Bedrijfscoaching begeleid ik vakmensen en bedrijven in het richting geven en versnellen van die ontwikkeling.

Daarin speel ik de rol als begeleider en sparringpartner in de persoonlijke ontwikkeling van de vakkracht die wil uitblinken en in organisatieontwikkeling zodat de organisatie binnen de branch uit kan blinken.

In mijn rol als coach, trainer en sparringpartners vind ik het fascinerend om de bereidheid tot persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling te zien. Met mijn achtergrond als ingenieur raak ik geïnspireerd door wat vakmensen tot stand kunnen brengen.

Ik voel me thuis in de technische mensenwereld van productie, productinnovatie en productontwikkeling. Het MBO en HBO onderwijs ondersteun ik in teameffectiviteit en samenwerking. Met opleidingsmanagers en directeuren bespreek ik het eigen handelen.
Techniek en coaching zijn mijn domein en hiermee kan ik professionals en teams begeleiden in hun leerprocessen, hun persoonlijke- en de teamontwikkeling. Ik zie het vakmanschap, kan het op waarde schatten en kan de vakkracht daarin waarderen. Mijn ervaring biedt mij een solide fundament om coach te kunnen zijn voor technische mensen, -bedrijven en -onderwijs.
Ik begeleid onder meer leiderschapstrajecten voor management- en middenkaderteams in de regio Friesland, Groningen, Drenthe en dagprogrammas door het hele land.

Als Insights Discovery Licensed Practitioner kan ik een praktisch en effectief ontwikkelinstrument inzetten t.b.v. communicatietrainingen, teamtrajecten en leiderschapsontwikkeling. Het instrument geeft veel zelfinzicht en inzicht in anderen waardoor noodzakelijke afstemming wordt gerealiseerd. zie ook www.insightsbenelux.com

Ik ben geaccrediteerd voor het inzetten van professionele ontwikkelings- en selectietools van GITP. Dit biedt de mogelijkheid om op basis van cognitie-, persoonlijkheid- en drijfverentesten een zeer uitgebreide en informatieve rapportage te ontvangen waarin helder de aanleg op specifieke competenties getoond wordt.

Binnen de NOBCO doe ik divers commissiewerk.

Bel of mail me als je meer van me wilt weten: 06-30678031 of info@jellewestendorp.nl

Stuur een bericht naar deze coach