Yvonne Eikens

Yvonne Eikens Coaching & Advies

Laapersveld 75
1213 VB Hilversum
Nederland

+31650640166
info@yvonneeikens.nl
www.yvonneeikens.nl

drs. Y. (Yvonne) Eikens

Aansluitnr. 2999

Hilversum

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 100,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 135,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Leiderschap
Outplacement
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Advocatuur & Notariaat
Automatisering/ICT/Telecom
Communicatie & Media
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Het is de klik die mede zorg draagt voor succes. Of je nou op zoek bent naar een andere baan, effectiever wil leren communiceren, wil ontdekken in welke baan je optimaal tot je recht komt of hulp wil krijgen bij het oplossen van stress- en burnout klachten, ik vind het belangrijk dat jij het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben om je verder te helpen. Bel me voor een persoonlijke afspraak op: 06-50640166 of mail naar info@yvonneeikens.nl Op www.yvonneeikens.nl kan je ook alvast een beter beeld krijgen.

Wanneer je weet waar je naartoe wil, kan je op pad gaan om er te komen. Waar wil je heen, waar sta je nu en wat wordt je eerste stap? Het is mijn passie je te begeleiden bij die dingen die je onderweg tegenkomt. In de ruim vijftien jaar dat ik werk als (loopbaan)coach heb ik vele mensen begeleid om die baan te verkrijgen waar hun ogen weer van gaan stralen. Op zoek gaan naar alles wat er al in iemand zit vind ik prachtig om te doen.

Als coach hou ik me vooral bezig met mensen hun doelen te laten bereiken. Dit kan variëren van meer effectieve communicatie, meer zelfvertrouwen, betere balans in het leven tot het beter gebruik maken van iemand zijn kwaliteiten. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het inzetten van een scherpe intuïtie en opmerkingsvermogen in combinatie met het stellen van vragen en aanreiken van nieuwe invalshoeken, waarbij het resultaat niet uit het oog wordt verloren. Voor mijn stress- en burnout begeleiding maak ik gebruik van de CSR-methode (coaching op 3 niveaus: lichaam, gedrag en psyche).

Stuur een bericht naar deze coach