Peter Gossen

MFC Mediation Facilitation Coaching

Zuidlarenstraat 57
2545 VP 's-Gravenhage
Nederland

+31612797369
info@mfc-groep.nl
www.mfc-groep.nl

P.A.L.A. (Peter) Gossen

Aansluitnr. 2885

's-Gravenhage

Certificeringsniveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 115,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 btw vrijgesteld

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Conflicten
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Hooggevoeligheid
Leiderschap
Management
Pers. ontwikkeling
Teambuilding

Coachtalen
Nederlands
Engels
Duits

Branche
Agrarische sector
Bouw & Installatie
Communicatie & Media
Detailhandel/MKB
Industrie & Techniek
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Transport & Logistiek
Zorg

Vaksectie
Natuurcoaching
Supervisie

Over deze coach
Peter Gossen Peter Gossen is geboren op 10 augustus 1961 in Den Haag. Sedert april 2006 is hij eigenaar, directeur van de MFC groep. Hij is zijn praktijk in de hulpverlening gestart vanuit de visie dat kortdurende ontwikkelingsgerichte en oplossingsgerichte coaching voor veel bedrijfskundige zaken alsmede levensvraagstukken, zeer effectief is. Vanuit de visie heeft hij als missie dat trajecten voor een ieder snel te verkrijgen dienen te zijn en financieel haalbaar. Na de middelbare schooltijd heeft hij gewerkt bij de Koninklijke Marine. In bijna zeven jaar heeft hij veel gereisd. In deze tijd werd hij geraakt door de Keltische cultuur in diverse landen. Met name Engeland, Ierland en Schotland zijn de favoriete plekken. Hij is een fervent zoeker naar de verhalen en sites van de King Arthur Legende. Na de marine jaren is hij in 1987 gaan werken in de retail wereld. Tijdens deze periode heeft hij de studie bedrijfskunde afgerond. Wat hem erg trok in het werken in de retail wereld was de dynamiek en snelheid van handelen en intensief begeleiden van mensen op het gebied van human resource management. Buiten de bedrijfskunde opleiding heeft hij een hogere management opleiding gevolgd en een training tot assessor. Vanaf 1996 is hij zich steeds meer gaan interesseren voor interne processen binnen ons als mens, wat houdt ons bezig, waarom doen we dingen, wat is ons inzicht, waar liggen onze waarden en normen. Vanuit deze interesse heeft hij de volgende studies gevolgd:
Bedrijfskunde
Arbeid en organisatie
NLP Practitioner
NLP Master Practitioner
NLP Therapeut
Mediator
Inner Child Therapeut
Integratief Psycho Therapeut
Hypno/ Regressie Therapeut
PHBO Coachopleiding
Master oplossingsgericht coachen
Master coach ontwikkeling gerichte coaching
Trainer docent ontwikkeling gerichte coaching
Mindfullness coach
EMDR coach
Zijn werkterreinen als integratief psycho/ hypnotherapeut liggen in de behandeling van PTSS, OCS en Burn out. De behandeling strategie berusten o.a. op de leer van NLP, ACT, Jung en Rogers. Binnen de arena van hypno therapie behandelt hij trauma, burn out en regressie therapie. Als personal coach en begeleider bij groepscoaching bij veranderingsprocessen binnen organisaties werkt hij voornamelijk op basis van oplossingsgericht en ontwikkelingsgericht coachen (Rudy Vandamme), de methodiek van het enneagram (Palmer)
Hij is een autoriteit in de wereld en methodieken van Stephen R. Covey, vanaf 1995 zijn voorbeeld op het gebied van gerichte zelf sturing pro activiteit en time management. Zijn werkveld ervaring richt zich niet alleen binnen de retail, ook in het onderwijs heeft hij inmiddels een behoorlijke ervaring en reputatie opgebouwd. Hij is coach/ therapeut voor docenten van verschillende stichtingen in het voortgezet onderwijs, via de VO raad. Verder verricht hij coaching bij de politie Haaglanden, CWI/UWV. Per 2005 is hij docent van de landelijke trainersopleiding, docent kinder jeugd therapie(post HBO), docent mediation en docent foundation en practitioner coach in samenwerking met BGL&Partners.
Enkele andere actuele werkterreinen
Tweede Kamer der Staten Generaal
Metaalsector
Bouwsector
Tuin/teeltsector
Offshore
Onderwijs PO/VO/MBO
Zijn praktijk bevindt zich in Den Haag, president Kennedylaan 19.
Peter Gossen zijn persoonlijke motto is: Wanneer je in je leven alleen de schaduw ziet dan sta je zelf voor de zon!

Stuur een bericht naar deze coach