Valérie Docters van Leeuwen-Verswijveren

The Art of People c&c

Lisztstraat 8
1817 HH Alkmaar
Nederland

+31645308813
info@theartofpeople.nl
www.theartofpeople.nl

V. (Valérie) Docters van Leeuwen-Verswijveren

Aansluitnr. 2176

Alkmaar

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 145,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 165,00 exclusief btw

Type
Coaching in familiebedrijven
E-coach
Executive coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Bouw & Installatie
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Industrie & Techniek
Ingenieursbureaus
Kunst & Cultuur
Nutsbedrijven
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Executive coaching
Vitaliteit

Over deze coach
In mijn ogen heeft de mens het vermogen om groot(s) te zijn. Ik ondersteun mensen bij het zich bewust worden van de eigen talenten, kwaliteiten en de 'wegwijzers': emoties en gevoelens, om zo kracht in zichzelf te ontdekken en ontwikkelen.
Ieder mens is daarnaast zelf verantwoordelijk. Voor wat hij/zij/X doet, maar ook voor wat hij/zij/X laat. Dat is niet altijd even makkelijk, externe begeleiding is daarbij gewenst.

Mijn persoonlijke missie is om het taboe weg te halen van jezelf te ontwikkelen door coaching en supervisie. En nog een taboe: 'emoties'. Veel mensen leven in hun hoofd. Het leven is een leerproces waarbij we, als we durven te voelen, we ons kunnen verbinden met onszelf en onze (natuurlijke) omgeving. Mensen hebben de unieke kracht van verbeelding en creativiteit. Wat creëer jij?

Door mijn wijze van coaching wil ik bijdragen aan een wereld waarin mensen elkaar zien zoals ze werkelijk zijn. Met hun schaduwkanten. Specifieke domeinen waar ik je in kan begeleiden zijn: zelfbeeld en zelfvertrouwen, stressmanagement en (preventie) burn-out, neurodiversiteit ADD/ADHD, hoogbegaafdheid), loopbaan (ontwikkeling, re-integratie en outplacement), communicatie en ontwikkeling van emotionele intelligentie (o.m. zelfbeeld, empathie, emotioneel zelfbewustzijn, emotieregulatie en assertiviteit).

Ik ben oprichter van The Art of People c&c en begeleid op de gebieden leiderschap, executive, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben gecertificeerd voor de emotionele intelligentietest EQi 2.0 en InterPersoonlijkheidsprofiel (Roos van Leary), beide zijn wetenschappelijk onderbouwd. Daarnaast werk ik onder meer met Geweldloze communicatie van Marshall B. Rosenberg. Ik ben geaccrediteerd senior practitioner EIA/EMCC en supervisor in opleiding (Tom Battye i.s.m. NOBCO) en lid van de Vaksectie Executive Coach. Ik zoek nog supervisanten voor mijn opleiding. Ben je niet zeker of dit iets voor jou is of wil je weten wat het inhoudt? Voel je vrij om deze vraag samen te onderzoeken.

Voor meer informatie:
=> www.theartofpeople.nl

=> https://www.nobco.nl/mijn-nobco/leren/supervisie

Stuur een bericht naar deze coach