Margreet van Persie

Odissea

Hortensialaan 8 A
3851 PB Ermelo
Nederland

+31621564783
margreet@odissea.nl
www.odissea.nl

drs. M. (Margreet) van Persie

Aansluitnr. 1867

Ermelo

Certificeringsniveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
65+
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 exclusief btw

Type
E-coach
Executive coaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Communicatie
Conflicten
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Stress
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels
Frans

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Communicatie & Media
Consultancy
Maatschappelijke dienstverlening
Nutsbedrijven
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach
Individueel (executive) coach, intervisiebegeleider en supervisor.
Sinds 2013 ben ik EIA-gecertificeerd als Master Practitioner Coach. Binnen NOBCO ben ik assessor-EIA en coördinator van alles wat te maken heeft met EIA. Begin 2023 ben ik als supervisor door EMCC Global ESIA-gecertificeerd.

Kenmerkend voor mijn coaching is verdiepende en actiegerichte zelfkennis. Coachvragen waarmee ik werk, gaan over (persoonlijk) leiderschap, werken in complexe organisatiesituaties, omgaan met levensvragen. Daarbij spelen altijd persoonlijke aspecten die te maken kunnen hebben met onzekerheid, spanning/stress, conflicten, zelfonderschatting of zelfoverschatting, (on)macht, zelfcompassie, begrenzen, accepteren en dergelijke.
Naast dit persoonlijke en individuele deel is er in mijn coaching aandacht voor de context van de client: zijn of haar (werk)omgeving. Wat wil hij of zij in ‘de wereld’ zetten en hoe? Daarbij komt mijn communicatieve, bedrijfskundige en managementachtergrond van pas.
Cliënten ervaren mij als “warm en betrokken”, “met humor confronterend”, “creatief en verdiepend”, “ervaren en professioneel”. Een opdrachtgever typeert mij als: “Niet gauw van de wijs te brengen, authentiek, stabiel, niet gevoelig voor status of macht, zeer ervaren”.

Ik begeleid intervisiegroepen van professionals. Centraal staat altijd de vraag 'Hoe ga ik om met een bepaalde werksituatie? Wat kan ik daaruit leren voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling? Hoe komt dit ten goede aan mijn werk(omgeving)?'
Ik werk op basis van een passende, gestructureerde intervisiemethodiek en weet die ook los te laten als de situatie daarom vraagt.
Deelnemers geven als feedback: “Een resultaat is überhaupt stilstaan bij je werk.” “Erachter komen hoe je het anders of beter kunt aanpakken door te leren van elkaar.” “Heel fijn, ook omdat je niet te ‘streng in de leer’ bent (of zo doet overkomen) en je er aan het einde toch verbluffend veel lessen uit kunt trekken.” “Je creëert een fijne sfeer, maar je durft ons door je manier van vragen stellen ook moeilijker boodschappen mee te geven.”

Mijn supervisie is gebaseerd op wat wel werkt en op wat verder kan worden uitgebouwd. Centraal staat de verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling van de coach en de context van het coachvak (standaarden en ethiek).
Coaches die bij mij supervisie doen, typeren mij als “goed luisterend”, “scherp vragend zonder oordeel”, “inspirerend”, “eye-openers gehad”.

Coaching, intervisiebegeleiding en supervisie zijn krachtige en ervaringsgerichte manieren van leren, omdat ze uitgaan van de individuele persoon in zijn of haar beleving van een praktijksituatie of -ervaring.

Stuur een bericht naar deze coach