Gonnie Hoonhout

Bureau Binnen versus Buiten

Lindestraat 22
3581 LS Utrecht
Nederland

+31648422862
info@binnenversusbuiten.nl
binnenversusbuiten.nl

G. (Gonnie) Hoonhout

Aansluitnr. 1606

Utrecht

EIA-niveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
65+
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Ja
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 120,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 160,00 btw vrijgesteld

Type
Executive coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Communicatie
Competenties
Hoogbegaafd
Hooggevoeligheid
Kwaliteit van leven
Pers. ontwikkeling
Relaties
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Als geaccrediteerd NOBCO/EMCC Global Master Coach, sta ik garant voor kwaliteit en professionaliteit. Ik hou in mijn aanpak van verrassende werkvormen, grondigheid, heldere analyse, relativerende humor, niet ‘tutten en frutten’, maar doen wat werkt.

Je kan bij mij terecht voor een grensverleggend goed coachgesprek. Coaches en andere profesionele begeleiders ook voor supervisie en (na)scholingsworkshops op maat. Je leert bij mij echt te begrijpen hoe de wisselwerking tussen 'binnen en buiten' bij jou werkzaam is en jou kan helpen. Ik focus namelijk in mijn aanpak op hoe jouw gedrag (naar buiten) samenhangt met wat er speelt bij jou van binnen. En op wat er buiten speelt (werk- of leefsituatie, relaties met andere mensen, cultuur) en hoe dat bij jou binnenkomt. Vanuit dit begrip over jouw specifieke 'binnen-versus-buitenpatronen' ontwikkelen we dan samen werkbare strategieën, concrete oplossingen en krijg je bevredigende antwoorden op jouw coachvragen.

Binnen mijn coachpraktijk te Utrecht heb ik enkele specialisaties:
1. Ik coach veel hoogbegaafde, hoog-sensitieve en creatieve mensen die een begeleider zoeken die hen weet te verrassen, uit te dagen, hen snel kan volgen en begrijpen (omdat ik zelf ook die eigenschappen heb).
2. Ik begeleid mensen met behulp van de door mij ontwikkelde praktische filosofie ESB, die handvatten geeft voor een goed samenwerken in jezelf van denken, voelen, willen en doen.
3. Ik geef supervisie en nascholingsworkshops aan professioneel begeleiders zoals (ervaren) coaches, trainers, therapeuten, docenten, mediators die zichzelf kritisch willen blijven beschouwen als werkinstrument in relatie tot hun cliënten. Al deze beroepen heb ik zelf ook jarenlang beoefend. Heb je vragen over je eigen functioneren, overdracht, je competentie- of reflectieniveau of aanpak, wees van harte welkom om hier samen eens diepgaand bij stil te staan.

In Nederland zijn er nog geen vijftig EIA/EMCC Global Master Coaches. Zo'n Master Coach voldoet aan de zwaarste eisen qua opleiding, ervaring, nascholing, intervisie, reflectievaardigheid en klantevaluatie en heeft aangetoond dat hij of zij een substantiële bijdrage levert aan het vakgebied van coaching.
In mijn geval gaat die bijdrage over ethisch handelen en zelfreflectie van coaches en de ontwikkeling van de praktische filosofie ESB als coach-instrument.

Kijk op https://binnenversusbuiten.nl voor meer informatie.

Stuur een bericht naar deze coach