Hans Bouritius

Bouritius & Partners

Schuit 8
3448 KV Woerden
Nederland

+31618518766
info@bouritius.nl
www.bouritius.nl

H. (Hans) Bouritius

Aansluitnr. 1644

Woerden

Certificeringsniveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
65+
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 150,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 185,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Management
Outplacement
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach
Bouritius & Partners - EIA Master coach en ESIA Supervisor - werkt regionaal in Het Groene Hart van Nederland en vanuit het hart op een persoonlijk en betrokken niveau. De kernactiviteiten van Bouritius & Partners bestaan uit: Loopbaancoaching, Talentmanagement, Personal coaching, Executive coaching, Coaching van projectmanagers, Outplacement en opleidingen voor (aankomende) coaches (www.bcoach.nl ).
Mijn drive: Wij richten ons op uw zoektocht naar zelfinzicht en uw talenten, persoonlijke ontwikkeling en de praktische vertaling naar een professionele en geïnspireerde beroepsuitoefening. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe energie, succes en plezier in het werk en privé leven. Ook is het belangrijk dat men opnieuw inzicht en plezier krijgt in het aangaan van relaties en het zonodig uitbouwen van het eigen relatienetwerk. Wij hechten groot belang aan persoonlijk contact, integriteit, vertrouwelijkheid en plezier.

Hans is samen met zijn vrouw Alice eigenaar van BCoach | coachopleiding.nl. Wij bieden aan de door NOBCO/EMCC, de LVSC en de Stichting Post HBO geaccrediteerde EQA Practitioner coachopleiding 'Loopbaan- en Levenscoach' en een op niveau van Foundation geaccrediteerde opleiding 'Coachen op de Werkvloer'.

Onder de naam TMA experts zijn zij de officiele vertegenwoordigers voor TMA Nederland voor alle loopbaanprofessionals en coaches in Nederland. Zij bieden de TMA on demand aan.

Stuur een bericht naar deze coach