Renate Bleij

Human Support

Nieuw Baarswijk 10
4823 GJ Breda
Nederland

+31620923770
renate.bleij@humansupport.nl
www.humansupport.nl

R. (Renate) Bleij

Aansluitnr. 1722

Breda

EIA-niveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 80,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 155,00 exclusief btw

Type
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Conflicten
Relaties
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Renate Bleij (1965) heeft haar uitdaging gevonden in het coachen en trainen. Zij wordt gedreven door haar passie om mensen te ondersteunen in het leren omgaan met de vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Wat haar motiveert is de wetenschap dat kennis en potentie in ieder mens aanwezig zijn. Zij ziet zichzelf als een procesbegeleider in hart en nieren en zij werkt onvoorwaardelijk, respectvol en vol overgave. In haar werk als coach en trainer wordt zij steeds opnieuw uitgenodigd verantwoordelijkheid te nemen om deze manier van werken waar te maken.
Het is voor haar een logisch gevolg van het werk waarmee zij bezig is dat zij constant zorg draagt voor het op peil houden van haar vakkennis en tegelijkertijd dat zij in ontwikkeling blijft door het volgen van diverse opleidingen. Naast het feit dat zij is opgeleid tot aanvullend getraind EFT therapeut (relatiecoaching), internationaal gecertificeerd NLP Trainer en mediator heeft zij zich onder andere verder verdiept via Systemic Constallation Work and Inner Navigation, Mindfulness en Trauma werk.

Renate is naast haar coachingswerkzaamheden werkzaam als trainer/ coach.
Sedert 2007 is ze als freelance trainer en intervisor voor de Alba Academie, een post HBO beroepsopleiding tot Coach Practitioner werkzaam en sinds 2008 is zij als freelance trainer en coach verbonden aan Response Instituut in Roermond.

Stuur een bericht naar deze coach