Leonora Zijlstra

Bijzondere Zaken

Utrechtseweg 89 Bijzondere Zaken
3732 HA De Bilt
Nederland

0625387114
info@bijzonderezaken.com
www.bijzonderezaken.com

L. TH (Leonora) Zijlstra

Aansluitnr. 1362

De Bilt

Certificeringsniveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
-
Leeftijdscategorie coach
65+
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 150,00
Uurtarief zakelijk
€ 175,00

Type
Coaching in familiebedrijven
Executive coaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Cultuuromslag
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Management
Zingeving

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
BIJZONDERE ZAKEN

Bijzondere Zaken is een zelfstandig en onafhankelijk bureau op het gebied van executive coaching, cultuurverandering en zingevingvragen en teamcoaching. Bijzondere Zaken is werkzaam in Nederland en buiten de grenzen. Bijzondere Zaken verzorgt trajecten op maat en werkt voor profit en not for-profit organisaties. Bijzondere Zaken is opgericht door Leonora Zijlstra.

Bij Bijzondere Zaken wordt tijdens de coaching aandacht besteed aan de fysieke, mentale, sociaal-emotionele en spirituele aspecten van de mens. Het totaal van de samenhang van deze aspecten is een leidraad binnen het werk, waarna zo nodig dieper op zaken kan worden ingegaan.

Opdrachten voor Bijzondere Zaken worden meestal uitgevoerd door Leonora Zijlstra. Zij werkt langdurig samen met een vast netwerk van collega’s, zodat in beginsel aan iedere vraag kan worden beantwoord.

Bijzondere Zaken is verbonden met NOBCO beroepsvereniging voor coaches en is expert in o.a.: Belbinrollen, DISC gedragsanalyse en drijfveren, Insights Discovery en Marcus Buckingham Talent coach.

LEONORA ZIJLSTRA

Leonora Zijlstra (1958) is coach, Geestelijk Raadsvrouw, docent, spreker, procesadviseur, trainer, procesbegeleider en change agent. Humor, kwaliteit en duurzaamheid zijn typerende kenmerken voor haar manier van werken. Zij houdt zich de afgelopen dertig jaar actief bezig met onderwerpen als: zingeving, cultuurverandering binnen organisaties, transitie begeleiding bij familiebedrijven, leiderschapsontwikkeling en coaching. Hierover heeft zij tal van trainingen en workshops gegeven.

Leonora Zijlstra is coach, procesbegeleider en cultuurveranderaar, maar zeker ook (mede)initiatiefnemer van diverse inovatieve bedrijven. Zo was zij de vrouw achter het eerste telefonische coachingsbedrijf in Nederland. Zij was medeoprichter en redactielid van het tijdschrift 'Nieuwe Leiders.
Leonora onderscheidt zich door orde te scheppen in chaos. Waar anderen slechts complexiteit ervaren is haar verhelderende kijk op complexe vraagstukken snel, fris en doeltreffend. Het is een onderscheidende manier van denken, een bijzondere kijk op de wereld als totaal.

Uitmuntendheid, niet middelmatigheid, is haar maatstaf. Een idee is een nieuwe kijk op vertrouwde uitdagingen. Leonora schept er plezier in om de wereld zoals we die allemaal kennen zo te draaien dat we haar kunnen bezien vanuit nieuwe kansen en mogelijkheden, vanuit een verrassende nieuwe invalshoek. Veel uitdagingen in deze veranderende tijd zijn bij haar in goede handen. Bouwend en verbindend, werkend vanuit vertrouwen en een grote professionaliteit.

Stuur een bericht naar deze coach